Möte med soc...

Mötet gick bra, de hade mest frågor kring Jonna, familjen och hennes relationer, något som ingår i utredningen. Vi hade ju både Hilma och Melvin med oss och det gick ganska bra förutom att Hilma klättrade överallt!! Nästa gång blir det ett längre möte och då ska mamma försöka ordna så hon kan vara barnvakt! Tack snälla mamma!
Jag ifråga satte lite om det fanns med som mål i utredningen att komma fram till om anklagelserna är falska eller inte och det gjorde det och det känns bra för jag vill väldigt gärna ha reda på i slutändan om hon är skyldig eller inte... men vem vill inte det!?
Pratat lite med rektorn angående papperen som skolan ska fylla i, hon skulle kolla om de fanns på skolan och sen skynda på så att de blir inlämnade snarast möjligt då utredningen hänger mycket på dessa svar. Pratade även med skolsköterskan för att se om jag kunde få lite mer klarhet i mina funderingar, på grund av sekretess så kunde hon inte komma med så mycket men några smulor föll på plats... Fortfarande så hänger ingenting ihop i detta fall och saker är inte som de borde vara, men det kan jag inte gå in på nu, vill vänta tills allt är klart!

När vi kom hem åt vi lunch, Hilma fick sova, jag ringde ovanstående samtal, Jonna och Casper kom hem, Göran hämtade Meja på dagis, jag och Göran satte oss i hallen vid kaminen och pratade en del om dagens möte, filosofier kring det hela och lite om andra saker. Barnen var väldigt lugna och pysslade med sitt!

Sen blev det dags att laga mat, Casper föreslog fiskpinnar och mos, egentligen sånt som vi kallar för lunchmat men enkelheten var lockande och så blev det! Jonna knallade iväg till Elin för att göra sällskap med henne till kören, Casper kände inte för att gå och så har han hosta också så det var väl kanske lika bra!

Efter middagen plockade Göran i ordning i köket ordentligt och det lev så fint! Tack älskling!! Jag drog en vända med dammsugaren, hängde lite tvätt, la in en maskin till, bytte bajsblöja på Hilma och sen satte jag mig i köket och gjorde Meja sällskap när hon ritade!!!

Hilma var trött och fick välling 18.40 ungefär och sen åt de andra lite bulle och mjölk vid 19.00, Hilma fick också en liten bulle! Sen var det borsta tänder och natta de små, meja fik också lägga sig tidigt, Jonna och Casper satt uppe. Jag hade lovat att sjunga för Meja ikväll och det gjorde jag sen somnade hon så sött! Jonna och Casper åkte bums i säng kl 20.00!!

Jag tänkte skura golven också men det gör vi i morgon efter frukosten, Stina och Nils kommer ju i morgon och jag antar att han kryper och det vore ju trevligt om han inte blir svart/grå om sina små knän!!

Har kikat lite på dumburken, sen ringde mamma och vi pratade i dryga timmen och sen blev det lite fika, te och smörgås! Har inte druckit upp te:t än eftersom det var så varmt men det borde vara lagom nu!!!

Puss puss


Kommentarer
Postat av: Pappsen

Skönt att det rör på sig med utredningen i alla fal och skönt att det kändes positivt efter mötet och så hoppas jag dom kan skynda på sig lite för jag vet att det inte är skoj att ha sånt hängande över sig :o)



Fiskpinnar är väl inte så dumt och ibland får man faktiskt vara lite bekväm... eller ska vi kalla det praktisk för sakens skull? ;o)) Huvudsaken är väl att alla är mätta och nöjda och att man i det stora hela får i sig det man ska av allt... I alla fall så tycker jag det :o))



Kram & Puss

Pappsen/Moffa

2010-11-10 @ 12:45:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus