Mycket slit för lite mjölk...

Ja jag hade ju inte tänkt gå på Grindes idag, tänkte att 1 liter mjölk räcker nog tills i morgon men så kom jag på att det kanske det inte alls gör.... när den tanken slog mig  så var klockan strax innan 12.00 och affären stänger 13.00!

Hilma hade nyss vaknat efter sin förmiddagslur så jag hämtade henne sen fick barnen trycka i sig varsin banan för lunch skulle vi inte hinna med, jag tog mig också en banan.

Sen var det bara att klä på en efter en och strax efter 12.30 var vi ute och på väg! jag anade att jag själv hade klätt på mig en fleecetröja för mycket, men det är ju lättare att ta av sig! När jag kom ut hade meja dessutom slängt av sina vantar och gömt den vid bron, då blev jag lite lätt tjurig och arg på henne.

Promenaden dit gick bra och alla barnen (3 st) var vakna så det var bara att ta med alla in, de brukar ju vilja köra de små vagnarna men eftersom det bara var en ledig så tog jag en stor + att Hilma måste ju ha någonstans att sitta också! Inga större protester, Melvin ville sitta i själva korgen på vagnen och vi kunde påbörja handlingen!

Efter lite spring fram och tillbaka så hade jag fåt med mig allt som jag skulle ha och lite till, sen var det bara att betala, packa i påsar och gå ut till vagnen. M&M var så snälla och satt på soffan där inne med matkassarna och väntade medan jag lade ut Hilma i vagnen!

Sen till det sämsta... denna tvillingvagn som vi har är bra på alla sätt och vis förutom när man ska lasta under den... man måste plocka ur alla varor ur påsarna och lasta dem en och en för det är så trångt "inlyft"... när det väl var gjort så var det bara att placera M&M på vagnen och knata hem igen och på hemvägen är det lite lätt uppför hela vägen!

När vi väl var hemma igen så hade det gått en timma från att vi gick hemifrån och det är ca 500 meter till affären! jag var svettig eftersom jag hade klätt på mig för mycket, Melvin hade somnat sittande, innan jag kunde lägga ner honom så var jag tvungen att packa ur vagnen, lägga varorna i påsarna igen så att jag sen kunde bära in dem.. jag hade tagit av mig jackan och placerat äggen i den för att de inte skulle frysa och detta glömde jag naturligtvis bort när jag skulle ta med jackan in så 4 ägg sprack! Men jag var snabb in med kartongen och hann rädda alla i ett glas!

Väl inne så var det ca +30 grader i hallen så fort av med kläder på både mig, Hilma och Meja! Sen in i köket för att packa upp, mycket packande för en handling! Sen bakade jag och meja två sockerkakor som nu står i ugnen, varav en är med äppelbitar i!

Meja har fullt sjå med att springa efter Hilma och se till att hon inte gör några dumheter, inget hon behöver göra men tydligen så har hon tagit på sig den rollen för tillfället ;0).
Tycker mig känna en illaluktande doft så det är nog dags för ett blöjbyte! Sen ska jag ringa och se hur långt herrarna har kommit i lastandet i Mora, hoppas att de är redo att börja åka hemåt snart!

puss & Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus