Nerver.....

Casper går mig verkligen på nerverna idag, hur jag än gör så blir jag irriterad... han kan inte vara lugn alls utan allt ska låta högt och gå mer racerfart hela tiden... han skulle aldrig klara av att gå på yoga det är ju en sak som är säker!! Att försöka njuta av att det är lugnt inne, ingen tv på och inget annat som stör med honom i närheten går inte för då är han det störande momentet!!!

Just nu triggar han hundarna och kryper omkring och säger BUUU jätte högt bara för att Hilma ska bli glad... Känner på mig att vi snart kommer att bli osams för mina varningar hjälper inte.. jag ryter i åt honom och säger att han ska vara lugn.. "Jaa, jag är lugn" säger han då och sen två sekunder efteråt så är det samma visa igen!!!

Göran ringde precis, de har nyss kommit till stan och de blir tydligen kvar och äter där men eftersom klockan redan är 15.23 så är det ju inte så konstigt...
Han skulle försöka prata med Casper så att han lugnar ner sig, får se om det hjälper!? Annars skickar jag honom upp i hans säng med en bok på straffläsning för då tar han det lugnt! Dessutom är han förkyld så han borde verkligen vila!!

Får se när Melvin vaknar, ska väl börja med maten även fastän vi bara blir 4 idag.. den måste ju göras i alla fall... poppar kanske lite musik under tiden!? Kommer ju garanterat finnas lunch tills i morgon i alla fall... korvstroganoff och ris står på matsedeln... (egentligen korvgryta, men vi hade inte allt hemma).

Skicka ut Casper på en promenad med hundarna ska jag göra också!

Känns som om jag skulle behöva en heldag bara för mig själv utan, karl, barn och hundar..... men vad skulle jag göra då? Bara vara och ta allt i min egen takt, inga krav och inga måsten, bara för EN dag!!


Kommentarer
Postat av: Elin & Elias

Tack så mycket ! Detsamma :)! Kram

2010-11-01 @ 18:12:42
URL: http://elinpetersens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus