Sista mötet med soc!?

Vi hade möte med so idag igen angående Jonnas utredning, de ställde frågor och vi svarade precis som förra gången, denna gång handlade det om hälsa, utbildning och det sociala + familjeförhållande. Inga speciellt krångliga frågor och det gick ganska snabbt att besvara dem, de hade inga speciella funderingar heller och det verkade på dem som att de i helhet inte har någonting att anmärka på... papperen från skolan hade de också fått in och där fanns det heller inga konstigheter så nu ska de bara sammanställa allt och skicka hem till oss så att vi får läsa igenom och sen skulle de höra av sig... får se om det blir fler träffar eller om det här var den sista, samt att det ska bli spännande att se vad det blir för resultat av det hela!

Melvin och Hilma var hos mamma under mötet, hade ju med dem förra gången och det var en aning svårare att koncentrera sig då... mamma jobbade eftermiddag så det var ju väldigt passande!!! Tack mamma!!!
Vi passade på att åka på Dollar och byta glödlamporna som vi köpte fel förra veckan, le lite annat också innan vi hämtade barnen!

Vi var alla hungriga så vi stannade i Åsarna på kiosken och åt lunch, det är så fascinerande att se Melvin och Hilma tillsammans, de är ofta så väldigt lätta att ha med sig och t.ex. äta ute med! Melvin åt hamburgare och strips, som han doppade i stripskrydda, Hilma åt mos och kokt korv och hon åt upp allt! de fick jorgubbsfestis (MER) att dricka!!

När vi kom hem sov barnen så de fick sitta i bilen och sova en stund, jag tog med mig vovvarna ut och lastade vedvagnen, när jag sedan släppte in dem gick lill Kissen ut på bron och när jag skulle ta in honom smet Morris som en "skållad banan" som jag uttryckte mig just då! Gick efter honom men han stannade inte, det slutade med att han sprang hem till Susanne, där jag låste upp dörren och gick in och då kom han efter!
Jag gick in och ringde Göran så han fick komma och hämta oss, orkade inte gå hem med Morris för jag hade inget koppel med samt att jag hade så ont i magen... visade sig senare vara lite extra gaser...

När vi ändå var ute med bilen så hämtade vi Meja lite tidigare på dagis, Jonna och Casper kom precis från skolan också så de fick också hoppa in i bilen och åka med hem.

Väl hemma lade jag mig på soffan en stund, sen hade jag lovat Jonna och meja att de skulle få bada, de badade en bra lång stund och jag satte under tiden igång att baka lite bröd, helt slut i frysen...

Göran plockade ur diskmaskinen och Melvin satt vid köksbordet, han och Hilma fick sig några små kakor som Göran köpte på Dollar, som små sockrade rosetter, jätte goda!

Ja sen blev det dags att laga middag, jag bakade ut limporna, Jonna och Meja klev ur badet, Hilma sov en sväng (innan vi åt middagen) och sen blev det till att kika på barnprogram innan nattningen... en ganska så lugn och skön eftermiddag/kväll! Casper kom hem 19.00 efter att ha följt med farmor och Tony till Åsarna, de skulle äta där innan de åkte vidare till Svensta men de blev antagligen lite sena för Svensta skulle de ta en annan dag.

I morgon är det fredag (igen), vart tar tiden vägen, veckorna går jätte fort!!!

På lördag ska vi till stan och kika efter julklappar, barnen ska vara hos mamma och baka pepparkakor, Maria ska kika till vovvarna som ska få vara hemma och Hilma tar vi med oss, hon klättrar ju överallt och mamma blir ju så nervös... och med tanke på att de ska baka så kan det ju vara skönt att ha en sak mindre att tänka på!

Melvin pratar mer och mer för varje dag som går och det är så härligt att se hur han utvecklas, man ser verkligen att han vill och har behovet av att göra sig mer förstådd!

Puss puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus