Tilde hemma också!

Vi fick lite sovmorgon allihopa i morse, Melvin vaknade inte förrän strax innan 08.00, Casper kom upp då också och frågade ifall han fick sitta vid datorn en stund, men först fick han gå ut med vovvarna!

Gjorde ingen brådska med frukosten, pappa fortsatte sova i soffan, barnen kikade på bompa och jag och Göran kollade film i sängen, eller ja Göran kollade film och jag låg mest och funderade på allt och ingenting.. som vanligt ;0)

När det väl var dags för frukost så gjorde jag först gröt till Hilma, matade henne under tiden jag värmde mjölken till den varma chokladen, dukade sedan fram smörgåsar och pålägg, kokade ägg gjorde jag också! Det blev en rätt så lugn och mysig frukost även idag!

Senare när vi satt i köket så såg vi Tilde springa förbi här ute (pappa och Millas andra katt som också varit borta större delen av sommaren) vi sa till pappa att försöka gå ut och locka på henne och hon kom på en gång då han pratade med henne! Kelade med henne och så hoppade hon upp på hans axel som hon brukar göra! Hon tänkte smita just när han öppnade dörren men han lyckades få in henne!!! Hon var lite skygg i början men nu på kvällen är hon framme och gosar som bara den!!! Ätit som aldrig förr har hon gjort under dagen också!!! Har dock inte sett att hon besökt kattoan ännu men vi har visat var den är så jag hoppas hon går dit när det väl är dags!!!

Som jag sa idag, vips inom en månad så hade vi tre katter!!!! 5 barn och 5 djur, fattas bara att Doris också kommer hem när bebisen kommer ut!!!

Vi fikade lite vid 13.00 tiden, sockerkakorna som jag bakade igår, nästan allt blev slut! Casper hade nog kunnat äta upp den sista biten också om han fått men efter 5 skivor så fick det räcka för honom!! han älskar sockerkaka!!

Har just nu en smygande Tilde framför skärmen så jag ser inte alls vad jag skriver ;0), men det går nog bra ändå!

Vi har inte gjort så många knop under dagen, bara suttit ner och tagit det lugnt, umgåtts med pappsen och barnen har både lekt och kikat på film. Vå hade en massa rester kvar så middagen behövde vi inte ens laga, bara värma!!!

Pappa åkte innan middagen, strax innan 15.00 gav han sig iväg... motvilligt.. fast han ville ju förstås hem till Millan och Jacob också men det var väl mest själva resan som emot mest...

Pratat julklappar har vi gjort också, det är inte alls lätt men jag tror att vi kommit en liten bit på vägen i alla fall, kollade igenom önskelistorna och strök onödiga saker och sånt som inte är aktuellt så nu har vi 1-3 alternativ per barn och det gör ju sken lite enklare!! Sen är det ju bara att anpassa det efter plånboken också och på den fronten så har vi ingen aning hur det ser ut... men allt löser sig... det brukar ju det på ett eller annat sätt!

Barnen var trötta ikväll och fick gå och lägga sig före 19.30 och det tog inte alls lång stund förrän alla sov! Skönt för både dem och oss, för om de kommer i säng i tid så är det mer troligt att vi också gör det! Göran letade reda på överföringen till tv:n för någon dag sedan så nu kan vi ju kika på tv uppe i sovrummet också!!!

Knäppte nyss några bilder på Tilde:



Myser på Görans mage!




Väldigt mysigt tycker hon!!




På stolen här brevid mig!



Å majsan har fortfarande sin plats på bänken tycker hon! (bilden ej från idag)


Vi ska i alla fall pröva någon vecka för att se hur allt artar sig, om de går på lådan, börjar röra sig mer, framför allt Majsan och om jag tål de små djuren! men om allt det fungerar så får de stanna!!!

Det var allt för ikväll!

Puss puss


Kommentarer
Postat av: milla

Så härligt att Tilde oxå är hemma. Jag hoppas verkligen att de sköter sig och att du inte känner av dem allt för mycket. Du få undvika att gosa förmycket med Tilde. Jag har ju inte ont av katter, men med Tilde tick jag röda utslag.



Du måste höra av dig om det absolut INTE skulle funka. Fast det vet jag ju att du gör. :o))



Kram kram

2010-11-21 @ 22:54:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus