Trött torsdag... bättre fredag!

Ja jag var trött igår och skippade att blogga! Gick och la mig 22.30 och det var välbehövligt! Dock somnade jag inte på en gång tack vare hostan men när den slutat so sov jag rätt bra!

Igår var det för övrigt kyrkis och jag hade med mig 4 barn av 5, Casper var hos Tony, han sov där natten till torsdag. jag trodde att det skulle vara jätte många på kyrkis eftersom det var lov men det vart bara jag och Erika, eller en svägerska till en mamma i byn kom med 3 barn också men det var allt...

Melvin och Hilma somnade som klubbade sälar på vägen hem, Jonna och Meja vek av vid cykelvägen och besökte farmor i några timmar. jag hade ont i magen när jag väl var hemma och la mig som en säl på soffan och bara latade mig! men det kröp lite i kroppen tur att det inte fanns så många måsten!!

Ugnspannkaka till middag blev det och sen blev det i vanlig ordning nattning av barn, Hilma och Melvin först som verkade ha sovit för länge efter lunch för det tog ett bra tag innan de slocknade. För de tre större gick det lite bättre, men meja kom upp någon gång och ville att jag skulle sjunga en sång, sen var hon nöjd!

Sen låg jag som sagt mest i soffan och bara glodde på tv tills mittnytt då jag  halvslumrade och det var då jag  tog beslutet att genast gå och lägga mig!
Göran var inte så lågt efter men när han väl hade varit ut med vovvarna, fixat mat till kissen och kom och lade sig så kliade hans händer så han var tvungen att gå ner och smörja dem. Inte nog med det så vaknade Meja och kom springande med full fart och skulle inte sova i sin säng grinade hon, så Göran lade sig med henne i hennes säng och där sov han hela natten... på sidan intryckt mot väggen, en hård skumgummi madrass med en näst intill platt kudde... han hade lite ont i nacken när han vaknade!

Alla utom jag och Hilma var uppe vid 07.00 tiden, jag klev upp vid 08.00, då vaknade Hilma och min blåsa höll på att spricka! Så det var bara ett att göra!

Vi åt en rätt så lugn frukost, plockade undan och klädde på, sen var det dags att åka till Svensta, Göran (trodde han) hade möte med sin jobbcoach kl 11.00. Jag messade med Helena på vägen dit, visste att hon var i Svensta och det gick bra att vi kom och hälsade på! Jonna stannade hemma och lekte med Milly (hos Milly) och Casper var med Tony, han hade ingen lust att följa.

Helena bjöd på fika, barnen lekte och bråkade stundvis men mest lek och vi han sitta och prata lite och även om det kanske låter tråkigt så var det jätte kul att träffas! Det händer inte så ofta tyvärr då Helena inte har körkort samt att vi inte alltid tar oss iväg på såna utflykter, åker man till stan så har man fullt upp ändå...

Göran hämtade oss vid 14.30 tiden, jag frågade hur mötet gick och han svarade "vilket möte?" för det var nästa fredag som tiden gällde... förra mötet bestämdes det att de skulle träffas en gång i veckan och då antog både jag och Göran att det var denna fredag, men men det blev ju en bra dag ändå, Göran var hos Tobbe medan jag var hos Helena!

Var in på Grindes en snabbis när vi kom hem til byn, handlade lite mjölk, jäst och satsumas (clementiner). Hem packa ur sovande barn ur bilen, gå in, klä av oss och sen börja med degen till pizzan, hemgjord pizza är gott och ganska så enkelt ändå!

Nu är det bomna på tv, Casper, M&M sitter lugnt i soffan, Hilma har fått ny blöja av pappa och strosar runt, Jonna städar tydligen på rummet (!!!!!!), ingen som sagt åt henne att göra det... städar skrivbordet gör hon i alla fall...

Får se ifall det finns några trötta barn vid 19.30!? Förhoppningsvis så kan jag få Hilma och Melvin i säng före 20.00, Meja vet jag inte med eftersom hon sovit i bilen..
Göran ska på bandy 20.00 och tar troligtvis med sig Casper och förhoppningsvis så får jag mysa lite med Jonna och eventuellt Meja framför Idol!!

ja vi får väl se hur kvällen slutar... svårt att avgöra såhär i förväg ;0)

Nu hör jag att dammsugaren är igång, Jonna säger åt Hilma som tydligen stänger av den, sen kommer hon bärande på Hilma och säger "Man kan ju inte göra någonting ed den här i närheten!!"

Kommentarer
Postat av: Absolutvardag

Hoppas ni får en trevlig kväll och helg!

2010-11-05 @ 19:31:42
URL: http://absolutvardag.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus