Vatten, vatten, vatten....

Strax efter 09.00 tiden hade vi vatten igen, de satte in en reservkälla så i alla fall delar av Rätan fick tillbaka det kommunala vattnet! Vi dröjde med frukosten tills vatten fanns, lite enklare så!

Jag är glad att vi inte bor i Östersunds kommun för de har ju parasiter i vattnet och behöver koka allt vatten som ska drickas, ätas eller borstas änder i... och de kommer troligtvis behöva koka vattnet ända fram tills början av 2011!!! Inte skoj, och m man bli smittad av parasiten så ska det tydligen vara en väldigt långvarig och smärtsam magsjuka med diarré, huvudvärk och magkramper...

Har hållit oss inne idag, eldat, kikat på film och myst...

Jonna gick till Elin efter lunchen och kom hem när vi skulle äta middag, dock hade hon redan ätit hos Elin men hemma var hon i alla fall.

Efter middagen var det dags att stressa iväg på barngympan, men vi hann dit innan de började som tur var! Det var ganska lite barn och det blev många lekar som gick ut på att springa så barnen som redan var trötta innan var definitivt trötta när de landade i sängen efter kvällsfikat!!!

Har pratat lite med Tina, hon kommer mest troligt hit på onsdag till torsdag och hälsar på!

Ja en lugn och mysig dag helt enkelt och nu ska jag mysa lite till i soffan innan sängen får sällskap!

Puss puss

Kommentarer
Postat av: Helena

Ebba va ju hemma med magont förra veckan, va bara lös i magen 1 gång.. Och det höll bara i sig i 3 dagar, så de är nog väldigt olika hur den där parasiten tar på en.. Jag har inte känt av nånting än tack o lov. "peppar peppar"

2010-11-30 @ 08:40:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus