Vilken trög kväll...

Nattade Melvin och Hilma strax efter 19.30, Göran och meja kom hem strax efteråt och Melvin kom ner för han ville kika på katten! Jo får Göran har hämtat en lite kissunge idag, han kan inte vara utan katt...

I alla fall så klädde meja av sig och borstade tänderna sen fick de sitta upe  soffan en stund till. Vi visade kissen var mat och toa var och sen var det dags att träffa vovvarna... gick ganska så bra men nu har han gått och gömt sig, kommer fram emellanåt!

Casper, M&M har gått och lagt sig nu, Casper snorar och kraxar, hoppas han somnar snart! Klockan är redan 21.30 och jag som hade hoppats på en tidig lugn kväll men det lär ju sluta med att jag sitter uppe på tok för sent i alla fall för jag måste nästan ha någon timme vaken när barnen sover och det är helt lugnt! Meja hade sovit i bilen, slocknade redan i Brunflo och fick sova till Svensta så med min tur så kommer hon upp snart och säger att hon inte kan sova, just nu ligger hon och hoar i sin säng....

Hungrig är jag också, bröd glömde jag och kika efter förut, ska göra det nu.... men kanske att jag tar lite fil och musli om en stund!

Hoppas att morgondagen blir bättre! Jo och Jonna stannar hos kompis en natt till, de ringde vid 115.00 tiden och frågade!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus