Bättre eftermiddag!

Det har varit en ganska tråkig dag idag, i alla fall förmiddagen, rastlösa barn och en rastlös mamma, trött har jag varit också och lite irriterad...

Vi åt en sen lunch, kl 14.30!! Sen gick vi ut, nästan på en gång i alla fall... Tog ett tag innan jag kom ut för först plockade jag undan på bänken och satte igång diskmaskinen, sen klädde jag på Melvin, efter det kom Meja in och hade kissat på sig, hon var dåligt kläd och kissade inte innan hon gick ut, frågade inte eller ens sa till att hon gick ut... På med kläder på henne sen var det Hilmas tur, byta blöja och klä på och till sist så kom även jag ut!

Göran och Casper satt plank längst ner på staketet, Morris har börjat smita igen, han sliter sönder staketet längst ner och sen kryper han under.... Hoppas att det blir slut på det nu! Men han kommer nog alltid att vara en smitare, räknar inte med att han kommer att bli en lydig hund som Ozzy, men hoppas kan man ju alltid! Det är bara ute som han inte lyssnar ordentligt..

Precis innan jag gick ut fick jag ett samtal från Görans pappa, de åkte från Sveg precis och ville kolla att vi skulle vara hemma. När de kom så berättade de att Evelina inte skulle komma idag, hon hade möte med chefen angående jobbet. hade börjat ana att de kanske inte skulle dyka upp idag eftersom klockan började bli ganska så mycket... men de kommer säkert en annan gång! Hasse sa någonting om nästa helg eventuellt! det är inte alltid som planerna går som man tänkt sig och är det något på jobbet som strular så måste man ju ta tag i det fortast möjligt!!!

Vi avvek från det kalla och blåsiga ute och gick in och fikade i stället, fikat blev dagens middag! Hasse och Liza stannade en bra stund, Hilma fick en gungsnigel och en sköldpaddsnalle i present!!!

Precis innan de skulle åka igen så kissade Meja på sig, hon sa att hon gjorde det för att hon ville ha blöja!!! vet inte alls vad hon fått för sig men alla får väl en liten period då man vill vara liten igen... vi gör inte så stor grej av det så kanske det går över rätt snart... men någon blöja får hon inte, talade om att hennes rumpa inte får plats i de blöjor vi har!

I alla fall så fick meja ta sig ett bad och när hon var klar så var det Hilma och Melvins tur! Det var skum i vattnet och Hilma var lite skeptisk först men sen gick det bättre, Melvin gillar inte skum, speciellt inte när det fastnar i ansiktet...
Hilma tappade balansen när hon satt och lutade sig för mycket bakåt så hon hamnade under vattnet, jag lyfte lugnt upp henne men hon fick vara kvar i badet, sa lugnt till henne att det gick bra och inte var någon fara. Tänk om man skulle slita upp dem och bli jätte skärrad själv, då skulle man ju halvt skrämma livet ur ungen!! Det gick bra och hon fortsatte att bada, lite rädd blev hon ju men det är ju inte så konstigt...

Sen blev det pyjamas, välling, borsta tänder och i säng! J&C fick vara uppe lite längre, de fick till och med sitta uppe och äta lite godis, de gick och la sig kl 21.00.

Jag och Göran blev hungriga och gjorde i ordning lite makaroner med ost + oliver för min del! det var verkligen gott med oliver, har längtat efter dem men ändå inte tänkt på att det står en burk i kylen!

Det blev rätt sent igår också men jag ska verkligen försöka att komma i säng före 23.00 ikväll!! Får se hur det går!

Puss puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus