Casper på bandy med stora grabbarna!!!

Göran åkte vid 19.00 för att spela lite bandy, Casper ville följa och idag fick han det! han ville ha med sig sin klubba även fastän han bara skulle titta på. Efter 30 minuter kom Göran hem igen för att hämta Caspers gympaskor för han skulle få vara med och spela!! Jag kan se framför mig hur glad han måste ha blivit! och himla schyst av de andra att han fick vara med!!
När de kom hem var han så stolt!! Två mål hade han gjort också och tacklad hade han blivit men det hade Göran varnat honom för, Casper hade tydligen tacklat till någon av de andra också! De hade passat honom och verkligen låtit honom vara med i spelet och Göran sa att det blev bättre och bättre hela tiden, så får han vara med fler gånger så är det ju väldigt bra träning för honom att lära sig spela den hårda vägen!!

Vi åkte till Svensta en sväng på eftermiddagen, klippte Monica, handlade till middagen i morgon då Ewe och Niklas kommer och så var vi in på Dollar!!! Göran hittade ett kitt med ett svärd, en större kniv och ett sköld som han köpte till vår knivgalne lilla Melvin!! Så han och Meja har knivats halva kvällen... låter gör de också, svärden alltså! Jonna blev lite avis men det blir hon ju på allt oh alla hela tiden och hennes favvo ord nu är "ORÄTTVIST"!!!

Det blev rester till middag, bara att värma på när vi kom hem och det var rätt skönt eftersom klockan var över 17.30 innan vi var hemma.

Nattade Hilma och Melvin först, sen fick Jonna och Meja borsta tänderna men behövde inte lägga sig utan vi satt uppe och kikade på Idol, de somnade i soffan lite senare och vi bar in dem till sängarna! Göran och Casper hade då kommit hem igen och hunnit duscha också!
Innan välling och nattning hade de lite fredagsmys i soffan med lite av godiset vi köpte och de skötte sig bra! Hilma ville också vara med på ett hörn och fick en och annan liten smakbit!!

Sängen är nybäddad och jag ska snart krypa ner, men känner mig inte så jätte rött än, har en tröttsvacka där vid 20.30 varje kväll och sen går det oftast över...

Det var lite om denna dag, i morgon får vi besök och det ska bli jätteroligt! Mysigt att få bjuda på middag också, då blir det ju ännu mer tid tillsammans!!

Kramizar!!!



Kommentarer
Postat av: Absolutvardag

Men oj då -C måste ha vuxit en hel halvmeter tack vare matchen! Stora killen!

2010-10-16 @ 18:38:16
URL: http://absolutvardag.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus