Ensam hemma...

Vi tog bilen till svärmor, det blåste så mycket och så var jag tvungen att åka innom Grindes för att införskaffa vaniljvisp till pajen!

Sjömansbiffen var jättegod, barnen tyckte den var en aning pepprig men det är nog mitt fel för jag är lite dålig på att krydda maten här hemma ordentligt...

Pajen blev knaprig och god, hade gjort dubbel så det blev mycket över, vi ringde över maria så hon också fick sig lite paj!

Göran åkte iväg strax efter att vi avslutat middagen, alltså innan efterrätten.. Tobbe ringde innan vi gick hemifrån och undrade ifall han ville följa ed till Särna för han skulle köpa en bil och behövde chaufför på tillbaka vägen.

Strax efter 19.00 tackade vi för oss och åkte hem, avklädning, pyjamas, välling, borsta tänder och i säng! Jonna och Casper var uppe lite längre, typ 15 minuter så de hann se klart halv 8 hos mig!!

Nattningen gick ganska så bra fastän jag var själv och barnen var väldigt trötta, lite protester från olika håll blev det men det gäller att hålla tålamodet uppe oh tänka att det går så bra!

Ja och nu sitter jag här alldelses själv, Göran och Tobbe åkte från Särna vid 21.00 tiden så det lär väl inte dröja alltför länge innan de är här, fast de lär vä ska till Svensta först också och sen ska väl Tobbe skjutsa hem honom igen... ja då kan det ju ta ett tag! Jag tror då inte att jag tänker sitta uppe och vänta tills han kommer, kanske ska passa på att lägga sig i tid!

I morgon är det kyrkis igen! Äntligen!!! Meja lär ju säkert vilja följa med men hon ska ju vara på dagis så jag tänker inte säga någonting till henne, lämnar henne först innan jag går hem och hämtar Hilma och Melvin!
Jonna blir hemma i morgon också eftersom hon kräktes på skolan... men det har inte visat sig något mer så det var säkert som jag trodde att badet gjorde sitt, tror inte att det är magsjuka... men för att vara på den säkra sidan får hon vara hemma med Göran!

Ingen post kom det idag heller, helt tomt i brevlådan hela dagen!! Ovanligt tycker jag!

Nä det var del 2 av denna dag och jag uppdaterar mest troligt i morgon igen!

Puss puss

Kommentarer
Postat av: Absolutvardag

Ingen fara... räkningarna kommer snart... Då är det inte tomt i lådan längre. :P

2010-10-06 @ 21:50:23
URL: http://absolutvardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus