Jonna på fredagshumör...

Det märktes på Jonna redan från morgonen att det skulle bli en intensiv dag, full fart och ingen hejd redan från start...

Jonna och meja lekte på bra, Melvin fick inte vara med och han blev utslängd från rummet fick inte ha sina leksaker osv... Jonna har väldigt lätt för att få med sig Meja på det hon gör...

Strax efter 10.00 var det dags för Hilma att sova och Melvin hade blivit lovad att få vara ed farmor under dagen... så vi klädde på oss och gick dit, passade ju bra eftersom Hilma skulle sova och det är bra att sova ute i den friska luften då man är lite täppt i näsan och hostig!

Stannade där och pratade en stund, fick med oss hemgjord pizza från gårdagen att äta till lunch. Efter lunchen åkte vi till Svensta, blev j inget Dollar igår och sen passade vi på att göra matlistan för nästa vecka och handla till det på en gång... men ajajaj va dyrt det är på ICA Supermarket i Svenstavik!!!! De är en eller flera kronor dyrare på nästan alla varor än om man jämför med lilla Grindes här i Rätan.... det lönar sig att handla hemma!!!
Jonna apade sig ordentligt när vi handlade så tillslut gick jag ut med henne i bilen, Meja var inte sen att ta efter så ingen av dem fick följa med in på Dollar, jag satt kvar med dem i bilen och Göran fick handla... pratade lite med Jonna i bilen och hon insåg hur hon hade betett sig och vad det hade för påverkan på Meja... hon lovade att sköta sig resten av dagen samt at städa sin del av rummet när vi kom hem... det vill säga sin säng och sitt skrivbord!
Meja var jätte trött och ville ha sin napp, hon gren nästan hela vägen hem, tvärslocknade i Kojbyn och sov sista biten hem... hade inte alls tänkt låta henne sova men den lilla biten tänkte jag att det inte skulle vara någon fara... och hon somnade utan krångel även ikväll!
Jonna städade snällt rummet när vi kom hem, eller ja någon gång fick vi väl påminna henne men när hon väl satte igång så gjorde hon det ordentligt!! Hon tog till och med och dammsög där inne! Duktig flicka när hon själv vill!

Det blev potatishalvor i ugnen, hemgjorda schnitzlar, grönsallad och sås till middag idag och alla tyckte det var gott!
Efter middagen var Hilma så kladdig så vi stoppade henne i ett bad, Jonna badade med henne, hon lovade att vara lugn! Och lugn var hon i va 10-15 min tills Melvin kom och ville bada, så blev det livat och Jonna fick kliva upp, strax därpå kom Meja och ville också bada så då åkte även Hilma upp...
M&M hade jättskoj när de lekte i badet, de skrattade, skrek och skvätte.... fick ryta i åt dem flera gånger att de absolut inte fick skrika och tillslut så sa till och med Meja åt Melvin att vara tyst!
När alla bada klart var det dags för välling, Hilma fick både Alvedon, Ventoline och nässpray innan hon skulle sova.. får se hur denna natt blir...

Jonna och Casper var uppe och kikade på Idol med oss, åt lite godis, ostkrokar, salta pinnar och drack fanta... de skötte sig riktigt bra faktiskt!

Nu ska jag se resultatet av Idol, har redan börjat... sen blir det sängen!!

Natti natt

Kommentarer
Postat av: Monika Eriksson

Det är dyrt på Ica i Svenstavik. Vi handlar i stan mest. Jag köper blöjor i Norge. Maila barnens storlekar på blöjor så kan jag köpa där åt dig. 2 Libero paket räcker i en månad för Liva, jag betalar i Norge 30-40 norska kronor och det är dom stora förpackningarna, kolla på Ica där kostar det 109 kr.

2010-10-02 @ 16:17:45
Postat av: Kimsan

Ja jag har hört att blöjorna är billiga där! Både Hilma och Melvin använder storleken 7-14 kg!!! Du får gärna köpa med dig några paket nästa gång du ska iväg!

2010-10-02 @ 20:20:37
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Monika Eriksson

Jag ska i slutet av oktober dit så då köper jag till dig med.

2010-10-04 @ 15:16:54
Postat av: Kimsan

Det blir bra det!

2010-10-04 @ 21:00:50
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus