Kallt och kyrkis!!!

I morse var det -11 grader ute när vi vaknade!! J&C var ut med vovvarna i vanlig ordning men hade inget vett att klä på sig... sen åkte täckjackor och täckbyxor fram, Casper valde långkalsongr i stället och gnällde över jackan som tydligen var ful ända tills han såg den på när jag kikade i spegeln... en konflikt för mycket i onödan!!!

J&C åt frukost före oss så vi åt när de knatat iväg, sen klädde vi på i lugn och ro och inväntade att klockan skulle bli närmare 09.00 för då var det dags att klä på oss för en promenad till dagis och sen vidare till kyrkis! Vi gjorde sällskap med Erika och Leon som mötte upp oss!

Det var många barn på kyrkis idag, tror jag räknade till 11 barn och 7 mammor och så hade vi två bonusar som följde med, Leons moster och kompis till mamma Sara!!

Hilma sov inget på förmiddagen och slocknade direkt när jag lade ut henne i vagnen då vi skulle gå hem, Melvin lyckades blöta ner tröjan innan vi skulle klä på och gå hem så han bär för närvarande en av Hilmas boddys, en rosa!!!!

Blev så glad när jag kom hem för älsklingen hade STÄDAT!! Sa det bara som hastigast när jag gick och det har jag gjort många gånger förut också men det har aldrig hänt att han verkligen städat då jag varit borta!!!!! Tack så mycket!! han var så nöjd för det hade bara tagit en timma, fast badrummet hade han lämnat till mig så det tar jag i kväll när barnen kikar på bompa!!!

Meja gnällde hela vägen från dagis när jag hämtade henne om att hon ville rida på min rygg, hon fick göra det härom dagen men idag orkade jag inte så jag fick hålla henne bak i overallen och knuffa på henne hela vägen hem.... Hon är trött nu också men hade varit piggare och gladare på dagis och det var ju skönt!

Nu ska jag börja med middagen, Göran är ute och skruvar fyrhjuling med Casper.

Hej hopp!!!

Kommentarer
Postat av: Absolutvardag

11 minusgrader?!! Jag håller på att dö här borta fast det bara snurrar runt nollan... :(

2010-10-21 @ 19:00:49
URL: http://absolutvardag.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus