Lördag hela dagen...

Jag låg länge idag men sov inte hela tiden, Melvin sprang upp och ner och jag slumrade lite mellan gångerna... sen kom Göran och Hilma upp och gosade lite, Göran sydde klart på sina cammobyxor som han har lappat och lagat!! Sen någon gång efter 10.00 gick vi ner och fixade frukost eller frunch blev det med tanke på vad klockan var!! 11.30 var klockan då jag dukade av! Casper åt inte hemma, han följde med Tony hem en stund innan vi gick ner.

Det var dags för Hilma och Melvin att sova ganska precis efter att vi hade ätit, la ut dem båda i vagnen och de somnade på en gång! Sen fixade jag som sagt naglar på Jonna och det tig sin lilla tid... 1,5 timmar om inte mer! Sen var det dags för sminkning och påklädning och vi var klara 14.50 ganska precis och partyt började 15.00 så vi hann i tid!



Meja hade också velat ha en lösnagel men eftersom sprayen tog slut så kunde jag inte göra på henne, men måla naglarna kunde vi ju göra och det var hon ganska så nöjd med!
Bjuder på en bild som jag tog på meja då vi var hos mamma förrförra gången!

Meja såg så tff ut när hon hade stylat sig!!!

Så här kan det se ut när barnen leker hos mamma!!


Tar några på restan av högen också när jag ändå har kameran inkopplad!!!

Bild från idag då Hima och Melvin badar!!

En till!!

Meja som Björn Borg!!!

Jonna spexar!!

En mössa som jag virkat till Hilma för ett tag sen...


M&M myser tillsammans i soffan!!

Jonna tog kort på en inte alltför glad Casper....


Följande bilder är när Jonna i smyg tar kameran och knäpper massor av kort!! Det här är på henne och en docka som hon lånat av en kompis... hon älskar verkligen den dockan!! baby Annabelle heter den... kanske som julklapp!!





Denna bild tog Göran på första snön den 24 spetember 2010!!


Hilma prövar Melvins bil!!!

Glada barn som leker, Melvin låg troligtvis och son när denna bild togs...

 

Magen 9 oktober 2010, vecka 27+1

Morris i Melvins pyjamas!!!


Blev en hel hög med bilder då jag kikade igenom hela kameran! kan ju vara skoj att göra det emellanåt!

ja men åter till dagens då... vet inte om jag gjort så mycket mer idag, tvättat har jag i alla fall gjort och eldat hela dagen men det gör sig ju nästan själv... bara att lägga in någon pinne då och då!
Nä det har varit en lugn och skön dag, Casper har varit hos Tony hela dagen, följde med dem en sväng till Svensta, Meja har också varit där en stund på eftermiddagen, Göran skjutsade henne dit när han skjutsade Jonna på partyt och sen kom de hem till middagen vid 17.00 tiden.

Hilma, M&M badade efter middagen och sen blev det mys med popcorn och Bert fjärt!! Hilma var trött så jag la henne vid 19.00, Resten fick lägga sig 20.00 strax efter att jag kommit hem med Jonna.

I morgon är det söndag, får se om benny kommer hem, eventuellt och förhoppningsvis så skulle de väl försöka få ner pannan i källaren om jag inte fattat helt fel... men det behövs ju fler än två skulle jag tro men det finns kanske någon som vill hugga i!?

Puss puss


Ändrat lite, tog bort de nakna bilderna... men de på Hilma och Melvin som badar är väl ändå ok då man bara ser överkroppen!?

Kommentarer
Postat av: milla

Så stor Hilma blivit. Den lilljäntan är ingen liten bebis längre. Nä nu är hon stora tjejen ju ;) Tiden bara flyger iväg.



Som när jag var på öppna förskolan och fick se 4 bebisar...då tittade man på Jacob som man tycker är liten, men inte då...Då blev han stora killen direkt.



Mmm man skulle vilja ha en bebis till, men med tanke på att man ska trycka ut dem med så få det vara. Inte en chans att jag tänker utsätta mig för den smärtan igen, även om det var en "häftag" upplevelse.



Kram kram

2010-10-30 @ 22:54:47
Postat av: Desirée

Vilka härliga bilder!



Trappen går tyvärr inte att få någon annan stans än där. Har också tänkt på de. Men vi kommer andvända grovingången mest tror jag så de är bara gäster som kommer in där... Och vi/jag damsuger rätt ofta så de blir nog inga problem!

2010-10-30 @ 22:58:35
Postat av: Jenny B

Vad kul med bilder och vad häftig hon vart Jonna =)

2010-10-30 @ 23:58:22
Postat av: Kimsan

ja Jenny nu vet du hur alla ser ut i dagsläget!! Bra med lite uppdatering! Blir ju sådär när man kikar igenom alla bilder som man har liggande på kameran!! Hoppas du får en bra resa!! Kram :09

2010-10-31 @ 07:41:23
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Sofia

varför tar ni hål i alla barns öron? :O helt sjukt ju, de är ju jättesmå!

2010-10-31 @ 18:04:54
Postat av: Kimsan

Jo vi valde att ta hål i öronen när barnen var ca 7 månader gamla och det är ju många som tycker det är konstigt men av min erfarenhet så är det som så att barn har mycket bättre läkkött när de är små och så är de inte heller medvetna om hålen i öronen vid tidig ålder och låter därför hålen läka i fred! Om man ser på ett barn som jag själv som fick ta hål i öronen då jag var 6-7 år så hade jag väldigt svårt att låta bli att pilla och det blev lätt inflammerat, jag ville ju gärna visa alla att jag tagit hål i öronen och då var jag såklart tvungen att visa med fingrarna. Alla gör olika men så har vi gjort och det har gått så bra med alla barnen!

2010-10-31 @ 19:13:54
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: tess

Åh vad fina bilder på fina barn =)

Men kim, inte lägga ut bilder på nakna barn =/ Dom hamnar så lätt i fel händer o görs om... kram kram

2010-11-01 @ 15:44:31
Postat av: Kimsan

jo jag vet, tänkte inte på att de var nakna, jag ska plocka bort de nakna bilderna!

Kram på dig tess

2010-11-01 @ 17:48:09
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Ewe

Vad roligt med lite bilder på trollungarna :-)

Kram på er!

2010-11-02 @ 10:06:44
Postat av: sofia

Jag undrade inte om hygienen (även om det också är superviktigt!) Jag menade VARFÖR tar ni hål i bebisars öron!?! Vad får ni ut av det? Det är ju inte efterfrågat av en 7månaders, det är ju ni föräldrar som bestämt det. Är det religiöst? Lite osmakligt att sticka smärtsamma hål i bebisar tycker jag...

2010-11-02 @ 11:54:07
Postat av: Kimsan

Vi tänker såhär att de kommer med 99% säkerhet ändå vilja ha hål i öronen när de blir större och skulle de nu inte vilja ha det så går de ju att ta ur! Och ja det är vi föräldrar som bestämmer det men det är ju också vi föräldrar som bestämmer om barnen ska få vaccin eller inte och sprutor gör minst lika ont att få om inte ondare ändå. När man tar hål i öronen är det mest smällen de blir rädda för. Det är inte av religiösa skäl som vi gör det. Alla tycker olika och vi har fått såväl positiva som negativa kommentarer.

2010-11-02 @ 14:27:36
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du är ju HELT verklighetsfrånvänd... hur kan DU bestämma vad dina barn KANSKE kommer vilja i framtiden. Jösses. Vaccin är till för att de inte ska få dödliga sjukdomar, piercing är till för de som VÄLJER DET SJÄLVA! VAD säger en piercare då ni kommer med en jollrande 7-månaders?!? Jag skulle undra om du var riktigt frisk och blåvägra. Varför fra på sig infektions- och skaderisker i onödan?

2010-11-03 @ 11:25:02
Postat av: Kimsan

Du får se det hur du vill, klart att vaccinationer har en anledning men det är ändå vi föräldrar som väljer om barnen ska få dem eller ej.. vi har låtit våra barn få de vanliga vaccinationerna men vi lät bli att ge dem den mot svininfluensan och då var väl kanske det också fel i dina ögon!?

Vi har i alla fall valt att ta hål i våra barns öron och den gjort det har utbildning på det och hade inga som helst invändningar. Några infektioner har det inte blivit och inga skador heller.. Alla har vi våra olika synsätt på saker och ting och jag tycker inte att det ska spela någon roll om man gör det av religiösa skäl eller ej heller. Vi har även olika värderingar och som synes så delar vi i detta ämne varken värderingar eller synsätt.

Kanske har du invändningar mot fler saker, att jag är ung och har för många barn!?

Vem är du, har du barn och hur ser du på saker och ting?

Mvh Kimsan

2010-11-03 @ 14:24:17
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Monika Eriksson

Jag tycker att det är hemskt att ta hål i öronen på småbebisar. Men sen är det upp till var och en.



Sen tycker jag att det är fegt att skriva en kommentar som anonym.



Kim: du gör det bra med dina trollungar.



Kram Monika

2010-11-03 @ 23:14:14
Postat av: Kimsan

Tack Monika! ja alla har vi våra olika åsikter och ändå så väntade vi tills dess att de varit 7 månader och så är de ju kanske fortfarande bebisar men ganska stora bebisar! Det finns ju värre saker att utsätta sina barn för!

Kram

2010-11-04 @ 15:02:32
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus