Måndag... en trött sådan...

När vi gått och lagt oss igår kväll och precis kommit till ro så kommer en liten Meja tassande och hon vill lilla NÄRA!! En liten stund senare hör vi en skrikande Melvin, först bara ett skrik och sen kommer han med en väldig fart och är rädd för spindlar... Casper skrämde honom tidigare under dagen...

Efter en trång natt så vaknade vi lite halvt utvilade, skulle gärna ha sovit typ en timma till! Efter frukost och blöjbyten kikade vi på film, jag kikade med ögonlocken stängda!! Blade var filmen, kanske ingen riktigt bra barnfilm men Jonna tyckte den var spännande och M&M tyckte det var intressant!

Hilma ar trött och tog sig en förmiddagslur redan 8.30 och vaknade precis innan vi skulle äta lunch!
Jag ringde några samtal varav ett var till ikanobanken där vi har sportkonto och det hade strulat till det ganska rejält men det löste vi!
Sen tände jag i kaminen innan jag tog en promenad med hundarna och efter det en dusch tillsammans med Melvin, sen var det lunchdags!

Melvin kikade på pippi efter lunchen, innan lunchen satt meja och ritade vid köksbordet, Göran hakade på och lärde henne att rita blommor!!!

Dagen har flutit på, jag har vikt lite tvätt och hängt upp ny, lagat en klänning, varit på Grindes, lagat mat och sen var det dags för barngympa!! När vi kom hem igen ville ingen kliva ur bilen, väl inne så hann inte Meja på toaletten, Jonna skulle duscha, Göran och Casper släckte och låste garaget och sen gick de promanad med hundarna, meja fick också duscha och Hilma lika så. Göran var tillbaka lagom till pyjamaspåklädning sen gjorde han välling och plockade undan efter middagen, röjde på bänken.
Vällingen uppäten och dags för tandborstning, lite medicin och sen i säng för de 3 små. Jonna och Casper fick fil och musli till kvällsfika, vi kikade på det okända och Casper tyckte att det kändes olustigt, speciellt när jag talade om att jag tror det finns spöken! De fick se halva och sen var det sängen... efter sista reklamen ville inte mina ögon vara med riktigt så jag vet inte hur det slutade...

Nu ska jag smaska lite nötmix och sen blir det väl sängen lite senare!

Puss puss

Kommentarer
Postat av: Absolutvardag

Era dagar låter så mysiga med massa barn och påhitt! Själv skulle jag nog bara strypa skocken och slakta karln... :(

2010-10-19 @ 19:58:55
URL: http://absolutvardag.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus