Möblerat om igen...

Jo det blev så, vi möblerade om resten av lördagen och än är vi inte riktigt klara, men tar resten i morgon! vardagsrummet är åter intill köket och barnen har vardagsrummet, Casper har eget i det lilla rummet innanför!

Som alla vet så är det både roligt, tråkigt och jobbigt att möblera om, speciellt om man samtidigt har 5 barn hemma som är överallt och tycker att allt är jätte tråkigt! Så arg har man hunnit bli under dagen också och många tillsägningar har det blivit... tillslut hamnade Jonna på en stol, det var tråkigt tyckte hon! Men sen har hon varit lite lugnare!

Casper sover hos Tony i natt, Tony ringde och frågade och tur var nog det eftersom hans säng är full med böcker och annat!!

Ett hus i Fugelsta är ute på hemnet igen, det var ute för ca 6 månader sen också... det skulle vara helt perfekt för oss, då skulle vi aldrig behöva oroa oss för att möblera om hela tiden för varje rum har sitt ändamål! Om bara Göran kunde få jobb i stan så skulle vi garanterat flytta eftersom jag också har jobbet där... men å andra sidan trivs vi ju här också på ett sätt så det är svårt... det är jobb som avgör helt enkelt!

Nu ska jag köra Jonna och meja i säng och sen ska jag kanske sitta här och kika lite på andra bloggar tills Göran har sett klart på Top Gear och sen ska vi kika på film, om vi orkar!?

Puss å kram


Kommentarer
Postat av: Sandra

Nej, Alvin håller vi ifrån godis så gott det går. Men han vet mycket väl vad det är.

2010-10-03 @ 11:40:26
URL: http://perfectbynature.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus