Orolig natt.... med efterkommande söndag....

När jag hade tänkt gå och lägga mig så vaknade Hilma av hostan, trodde jag men upptäckte snart att Melvin åter igen hade lagt sig med henne i hennes säng... blir lite trångt då! Melvin hade också vaknat så jag la honom i sina säng och sen låg jag där med honom, tills jag blev utslängd därifrån... men när jag gått ville han att jag skulle komma tillbaka..

Slutade med att jag satt där några timmar med dem, Melvin somnade så småningom men Hilma kunde inte riktigt komma till ro så jag tog med henne till våran säng. Hon klättrade över både mig och Göran, rumstrerade runt och tillslut somnade även hon.

Någon gång mellan 03.00-04.00 vaknade jag av att Meja skrek, skickade Göran att kolla vad det var med henne... en liten stund senare kom både Meja och Melvin upp, Göran hade lagt sig på soffan, jag försökte övertyga Meja och Melvin om att vara tysta så jag kunde lyfta över Hilma till sin säng... precis när jag lämnat rummet så började Melvin skrika för Meja lade sig tydligen där han hade tänkt ligga... skyndade mig tillbaka och fick tyst på dem och Hilma sov lyckligtvis vidare... tror klockan var någonting efter 04.00 då...

Jag klev upp strax efter 09.00, barnen höll då på att bygga koja, Göran låg fortfarande på soffan, gör det fortfarande och har inte vad jag sett lyft ett finger... själv har jag tänkt upp i kaminen, monterat på Hilma mockasiner, kokat lite gröt till Hilma, hon har ätit, fått ny blöja och kläder! Jonna bråkar och förstör, Casper blev less och rev kojan, jag gjorde en ny i Mejas säng, hängde för ett täcke, det är praktiskt med våningssäng! men tydligen så blev inte den kojan intressant nog så nu vet jag inte riktigt vad de gör, Jonna tycker allt är orättvist och Casper försöker vara snäll och rättvis så gott det går! Melvin hämtar knivar i kökslådan (bordsknivar för barn), jag har tagit ifrån honom 3 stycken redan idag..

Kan tänka mig att de börjar bli lite hungriga de små... men varför ska jag alltid se till att de får frukost bara för att Göran aldrig känner att han behöver äta frukost????
Blir galen och irriterad till tusen, sen är det ju så mycket annat som ska göras.... vill ha ner tankarna och pannan i källaren nu så att vi får riktig värme och så får vi hålla tummarna att det fungerar bra också! Skulle vara skönt att ha det gjort före jul i alla fall!!!!!

Vad resten av dagen har att erbjuda vet jag inte, jag känner mest för att dra täcket över huvudet...


Kommentarer
Postat av: susanne

Förstår att det känns jobbigt och vänta på att saker ska hända och inte kunna påverka det själv så mycket. Hoppas det löser sig. Kram

2010-10-17 @ 11:07:57
Postat av: Absolutvardag

Ja, vissa dagar undrar man varför man egentligen har en partner... :P

2010-10-17 @ 14:43:22
URL: http://absolutvardag.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus