Så slö.... & spindelfobi!!

Vaknade tidigt i morse av att Melvin inte låg bredvid mig i sängen längre, puttade på Göran och sa "Å nej nu är Melvin på vift igen", la ner huvudet på kudden igen och snart hörde jag honom ropa utifrån hallen och in kommer han. har ingen aning vad han gjorde uppe, jag frågade vart nappen vara och han sa "om iisa" han skulle visa! Vi gick in till sin säng men där var den inte, gick tillbaka till våran säng och där låg den på golvet. Han följde med mig ner och kissade innan vi kröp ner i sängen igen, klockan var då 03.48!! Jag höll mig vaken en stund bara för att se att han verkligen kom till ro och somnade om igen!!

Kl 0640, klev jag upp och väckte Jonna och Casper, Jonna var för en gångs skull före Casper upp och påklädd!! de gick med vovvarna och jag gjorde frukost, väckte Melvin, Göran och Hilma, Göran väckte Meja när han kom ner...

Vi åt frukost, Meja ville först inte ha någonting men fick i sig lite flingor och mjölk i alla fall.

Klädde på alla barnen vid 08.30 tiden och sen var det dags för meja att gå på dagis, jag följde med henne och hon undrade om vi inte kunde ta bilen, men vi gick! det var jätteskönt väder ute, mycket varmare än det såg ut och ingen isande blåst!
Meja fick ett fint mottagande av ett av barnen när hon kom dit " Å nej nu kommer dumma Meja", men Fröken tog en lite diskussion med barnen som hade sagt det och jag tror inte ens Meja hörde vad han sa som tur var.

När jag kom hem hade jag lite ont i magen, gasig och stinn kände jag mig så jag la mig på soffan, Melvin kikade på Pippi och gjorde mig sällskap. Hilma låg uppe och sov och jag sov också, Melvin väckte mig lite till och från men lät mig sova vidare, jag låg och slöade ända tills klockan var efter 11.00!!! Hur kan man bli så trött och slö!!!???

I alla fall så tog jag mig upp, gick en promenad med hundarna och sen värmde vi lunch. Efter lunchen så tog jag med mig Melvin upp och lade mig med honom i hans säng, han somnade efter lite sång!
Susanne och hundarna kom förbi och Hilma gick omkring bland alla 4 hundarna och trivdes! Hon tyckte det var jätte skoj!

Barnen kom hem från skolan, Casper skulle vara med Tony och de var ute en bra stund med hundarna på gården, Jonna lekte med Hilma.
Jag gick senare för att hämta meja på dagis men fick inte med mig henne hem, hon skulle minsann gå till Farmor och styre sina steg rakt mot cykelvägen!! Jag visste ju att hon var hemma och att Casper och Tony nyss gått dit så hon fick gå! Hon ville gå själv och hon skulle gå efter kanten (på kvartersvägen) och så skulle hon stanna och vinka till mig när hon såg vårat hus!!

Väl hemma så var det dags för Hilma att sova igen, Melvin hade vid det laget vaknat och det var full fart! Både han och Jonna ville se Pippi så Göran fixade det och jag satte mig och stickade lite, började på ett par lovikavantar!!! Tiden gick och det var snart dags att laga middag, stuvade makaroner och korv blev det!
Casper ringde och frågade om han och Meja fick äta hos farmor och det såg jag inga hinder med.

När klockan sen började närma sig 17.30 vill hundarna gå ut igen så jag tog dem på en liten promenad och hämtade samtidigt hem Casper och Meja från farmor, jag gick in och vi blev kvar en liten stund. meja blev lite besviken på att jag inte hade tagit bilen dit! " mamma har du någon bil?" sa hon, hihi, hon var trött och det syntes!!

Väl hemma igen så kikade de på bompa, Melvin ville att jag skulle ta fram låtsas spindlarna som jag hade visat honom igår... han är jätte rädd för spindlar och speciellt sen Casper skrämde honom i förrgår men han ville gärna kika på dem igen och det fick han! Men han ville inte ta på dem... sen när jag hade lagt bort dem så kom han och frågade igen så ja ställde fram skålen som de låg i på bordet och så satte han sig och kikade, men rörde inte. jag gjorde välling och satte mig med honom och Meja. Meja rörde och visade Melvin att de inte var farliga, men han ville bara titta! Sen när han kikat en stund kom Göran in och han la några på hans hand och då skrek han som en gris, han blev jätte rädd och sen fick inte Göran peta på honom för han trodde att han hade spindlarna i handen... Melvin skallade mig också bara för att Göran rörde honom i håret, sen fick inte ens jag ta i spindlarna utan fick ställa bort dem... men ändå så frågade han efter dem igen, men då sa jag att han fick kika mer på dem i morgon!

Alla barnen sover som oftast vid den här tiden, vi har kikat lite på Äntligen hemma och Såld på hus! Göran fixade räkmackor som vi klämde i oss och nu ska jag smaska på lite av nötmixen som blev kvar sen igår!!! det är ju inte endast nötter utan sånt med choklad på också!!!!

Puss puuus!!


Kommentarer
Postat av: Absolutvardag

Nä, det är jag förmodligen inte, men jag har ändå alltid drömt om att ha en stor familj... Hur det nu går ihop? :P

2010-10-19 @ 22:42:17
URL: http://absolutvardag.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus