Småstadsliv!!!

Igår hade vi nästan en hel barnfri dag, åkte hemifrån vid 10.30 tiden, lämnade av Hilma och Melvin hos svärmor och Morris hos Maria innan vi åkte vidare mot Svenstavik för att lämna resterande 3 + Ozzy hos mamma/momma.

Precis när vi svängde in i Svensta så ringde Robert, så hans kulle sätta på lite kaffe tills vi kom. De hade nästan nyss vaknat men vi hade ju ingen brådska så lite kaffe/the och surr hade vi tid, Robert var klar men inte Angelica. Jag passade även på att låna lite mascara av henne eftersom min är slut och det kan ju vara lite kul att ha på sig när man väl ska iväg på någonting!

Så småningom så begav si oss i alla fall iväg, den här gången så åkte vi Angelicas bil, när vi var på Magnus Betner så körde vi, så det blev ju rättvist och bra!
Väl inne i stan så gjorde vi en runda på Lillänge först där jag fick tag i ovanligt billiga blöjor, hade en rabattkupong på 50 kr men fick ändå bara betala 36kr och då köpte jag tuggummi också!!! Ibland har man tur!
Kikade in på team Sportia också för att se om de hade fått in mer vinterkläder men de skulle trilla in den här veckan, även annonsbladet skulle komma nu på onsdag med bra erbjudanden!
Sen vart vi hungriga och besökte det gula M:et innan vi åkte ner på stan.

Väl nere på stan så gick vi på Claes Ohlsson och Cubus där jag skulle handla ett par byxor men när jag kom in så hade de tag 3 betala för 2 så då blev det 3 par!!!
Eftersom det var söndag så var det ju inte så många affärer öppna alls och det visste vi ju om men det blev ändå lite tråkigt, vi gick en vända på stan och kikade i skyltfönster innan vi handlade lite godis och dricka tills föreställningen!! Vi skulle ju inte ha godiset till själva föreställningen utan till den timme innan den började då vi skulle sitta och vänta för vi hade inga bestämda platser och insläppet öppnade 18.00..

Egentligen skulle vi äta också men ingen av oss var hungriga så vi satte oss på busstorget och bara tog det lugnt och åt lite godis medan vi väntade på att timmarna skulle gå, och det gick faktiskt inte så förfärligt långsamt ändå..

Vi anlände till Gamla teatern ganska precis kl 18.00, vi hängde av oss och tog plats på vänster sida och fjärde raden, men det kändes inte helt ok för när jag och Angelica var på toa en trappa upp så såg vi att man eventuellt skulle kunna sitta på läktaren också... och efter lite diskuterande fram och tillbaka så gick vi upp och vi fick ett bra bord mitt framför scenen där vi satt mycket nöjda!

Föreställningen var jätte bra, Göran och Robert lyxade till det med öl och jäger, Göran drack en öl medan Robert drack 3, Robert köpte egentligen en av de tre till Göran men han var inte lika snabb att dricka ;0), han ville inte gärna dricka under föreställningen eftersom han mest skrattade hela tiden, han skrattade så tårarna rann!!!
Paus i ca 30 minuter var det också och då träffade jag på Johanna som är tillsammans med Manne, de ska ju också ha en till fast inte förrän i mars, vi fastnade och pratade lite graviditeter och annat!

Efter föreställningen skulle alla hämta sina kläder i garderoben och det tog tid, minst 30 minuter tog det innan vi var ut därifrån men å andra sidan så tog vi det lugnt och var bland de 30 sista som gick därifrån.
Till bilen gick vi, Robert vinglade en aning, sen for vi på MAX och käkade lite, satt där ganska länge och diskuterade bland annat förhållanden och svartsjuka, intressant och givande, samtalen fortsatte även på vägen hem fast då inte på riktigt samma spår, jag och Angelica fram och grabbarna bak.
Vi var i Svensta vid 00.00 tiden och hämtade barnen, Jonna och Casper var vakna men lilla Meja sov på soffan, klädde på och bar ut i bilen.
Jag körde hem eftersom Göran hade druckit öl men vi hade Saaben och kopplingen lägger av då och då på den så i början gick det inte helt bra kan man säga men hem kom vi så småningom, jag lär väl lära mig att köra den bilen också men jag blir så osäker när det krånglar och hur man ska göra när osv... speciellt när Göran sitter bredvid och är lite småirriterad, men han gav mig tid och utrymme!

Väl hemma så kröp barnen i säng på en gång, kallt var det men ingen ide att elda eftersom klockan var 01.15 och alla ändå skulle sova.. Morris var redan hemma, Maria hade varit hem med honom vid 21.00 tiden, Hilma och Melvin sov hos farmor!! Bästa och enklast så!

I morse var vi alla trötta, jag klev upp vid 07.00, packade Caspers gympakläder och tog fram nya kläder innan jag väckte honom. Fixade lite flingor och mjölk, funderade på om jag skulle tända i kaminen men sparade det till senare och strax innan Casper gick till bussen så bylsade jag på mig Görans jacka och gick en promenad med vovvarna innan jag återvände hem, klädde av mig och kröp ner i sängen igen! Så skönt att både Meja och Jonna fortfarande sov!

Meja kom upp senare under morgonen, somnade inte om utan frågade vart alla andra var, sen kom Jonna och ag bad dem krypa ner i soffan under filten och kika på bompa en stund så vi fick sova lite till!!! Vi klev upp strax efter 10.00!! Tände upp i kaminen och strax efteråt kom Susanne med Hilma och Melvin!

Vi åt ingen frukost utan värmde rester och åt tidigare lunch i stället! Melvin var trött, fick kika på Pippi, Jonna och meja också med lite popcorn! Hilma var trött även hon så hon fick upp och sova, det var hon rätt nöjd med, som hon oftast är!

Själv har jag tillbringat dagen tillsammans med tvätt telefonsamtal och tankar och uträkningar kring ekonomin och det ser ut som att det kommer att gå ihop i alla fall...

Barngyma vart det ikväll också, hade ingen lust att åke efter att jag fått utbrott innan under och efter middagen, ett långt så Göran åt efter att vi åkt...

Satte igång att frosta av frysen också vid 15.00 tiden, torkade ur och gjorde klart för en stund sedan, jag och Göran hjälptes innan det åt med att torka ur kylen riktigt och diska alla glasskivor, Jonna och Casper fixade kvällsfika själva vid köksbordet under tiden, smörgåsar!!!

Vi ska planera in månadshandlingen också någon dag den här veckan, sen sa Göran att han vill prata med mig, antar att det eventuellt har något med mitt utbrott att göra...

Nu får det räcka för idag!!

Puss puss

ps. tror även att förvärkarna börjat lite smått om kvällarna.... inget konstigt att de börjar tidigt men det känns lite pirrigt! ds.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Men hallå, när ni hade massa tid över så hade ni ju kunnat hojta till! Tycker jag :-)

2010-10-27 @ 10:18:03
Postat av: Kimsan

Ja det hade vi ju kunnat göra om jag nu visste vem du är som skriver, inlägget var anonymt... :0)

2010-10-27 @ 22:08:44
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Ewe

Men.. Va konstigt. Det va jag som skrev. Evelina :-)

2010-10-28 @ 10:36:06
Postat av: Kimsan

Tänkte att det var du som skrev och jag tänkte på dig också när vi inte hade något att göra men jag trodde att jag hade för mig att du jobbade! Nämnde det för Göran också! Men nästa gång!! Kram

2010-10-28 @ 15:04:08
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus