Åkpåsar fram!!!

Lunchen blev lite senare men nu ligger både Hilma och Melvin ute i vagnen och sover, tog fram åkpåsarna förut för nu blir det lite småkyligt med en dubbel fleecefilt, även om de hade fleecedressar på sig också! I åkpåsarna behöver de ju bara någon kofta, mössa vantar och sockor på till att börja med annars blir det nog lite väl varmt!

Om 1 timma är det dags att hämta Meja på dagis, vi går på Grindes då i stället för nu så får man njuta av lugnet en hel timma! Meja åkte enkelvagnen till dagis idag, hon orkade inte gå och hon såg rätt trött ut också så vagnen fick det bli idag, ibland får man ha det lite lyxigt även som liten! Och det passar ju jätte bra för då kan vi ju lasta under vagnen när vi varit och handlat! Hilma och Melvin kommer troligtvis att sova när vi ska gå och då kommer även Jonna och Casper vara hemma så de kan lugnt sova vidare ute i vagnen!

Nä nu ska jag sätta mig och ta det lugnt, virka lite kanske!


Kommentarer
Postat av: Sabina

SV; jamen precis! (:

Jo, nog planerar jag å skaffa fler barn men inte än, vill ha ett stabilt förhållande först :P haha, för en gångs skull ;P

2010-09-28 @ 14:39:55
URL: http://saabiina.blogg.se/
Postat av: Milla

Här har folk redan börjat att vinterklä sin barn. overall, åkpåse vintermössa och filt. Själv kör vi med en tunn overall och mössa till Jacob och fleecefilt. samt vindskydd.



Vad ska han annars ha på sig när det blir riktigt kallt.



Kram

2010-09-28 @ 18:41:02
URL: http://millaochmini.blogg.se/
Postat av: Kimsan

ja det är helt sant men här uppe är det ju lite kallare än hos er och som sagt så klär jag knappt på dem innanför åkpåsen än så länge, sen i vinter blir det fleecedress under! Det är ull i botten och dun ovanpå i de som vi har så de är rejält Varma!!!

2010-09-28 @ 21:32:00
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Milla

Det var det jag menade i det jag skrev, att det är varmare här och kan inte förstå att man redan nu pälsar på barnen kläder som om det vore vinter.



Vi har ju runt 10-15 + grader ute och då tycker jag inte att man behöver ta på dem vinterkläder.



Men jag kan förstå att ni få börja med det nu, då det blir kallare fortare uppe hos er.



Ibland avskyr jag min dyslexi L Som kan göra det svårt för andra att förstå vad jag menar.



Ha det gott.. Kram kram

2010-09-28 @ 22:20:57
URL: http://millaochmini.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Det är ingen fara jag förstod att du inte menade annat... jag ibland kan det bli missförstånd men det blir det nog för alla, man få kika igenom det man skrivit en extra gång för att försäkra sig om att det blir rätt!

Kram

2010-09-28 @ 22:55:38
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus