Anonyma kommentarer

Fick en speciell liten kommentar idag som jag tänkte dela med mig av:


läs igenom det du skrivit själv! för det första så vill du framstå som så himla perfekt, allt du gör på dagarna, låter som hämtat ur en bok. tror nog att låt oss säga 95% vet att det kanske är en smula överdrivit & att ert leverne är långt från perfekt. dom som känner er & era barn förstår nog att erat el era barn är skyldig till en aning mer en vad hon utsatt den lilla flickan för, har hört fruktansvärt fula & äckliga ågud vet allt som kommit från era barns munnar. sluta å blogga lilla vän för dom flesta skrattar åt dig kanske det är därför du fått fler läsare för det behöver inte vara positivt. & soc utreder inte alla anmälningar tvärtom alldeles för få & du kan inte be dom att dom skall utreda nån hur tror du då att dom skulle ha tid me nåt nej "kimsan" ta & rannsaka er själva lita grann. hoppas du är glad för alla kommentarer. som vanligt så gapar du väl å skriker där hemma el maken din.



Jag svarade så här:

Tack för din kommentar!! Jag vet mycket väl vad jag skriver i min blogg och jag skriver om mitt liv så som det är och jag försöker inte alls vara perfekt... hämtat ur en bok, ja jag vet inte men det är mitt liv i alla fall!! Och jag säger inte alls att mitt liv är perfekt, det är väl ingens!?

Jag menar inte på något vis att våra barn är änglar och aldrig gör något fel, vet mycket väl vad de både gör och säger och när det gäller den här händelsen med Jonna så vet jag att hon inte är oskyldig.... men jag är ändå orolig för den andra flickan eftersom allt inte stämmer och hänger ihop ordentligt... sen var det så att socialen bad mig göra en egen anmälan.

Jag bryr mig faktiskt inte så jätte mycket om vad människor tycker och tänker, vet att jag har mina närmaste och vad de tycker. De får väl skratta åt mig då om de vill... Jag vet mycket väl att jag inte är perfekt och alla har vi våra upp och ner gångar.

Det är ju synd att du själv inte vågar vara ärlig om vem du är utan skriver som annonym... och gillar du inte vad jag skriver så är det ingen som tvingar dig att läsa heller.....

Mvh Kimsan


Kommentarer
Postat av: Lottis

Stå på dig kim! Jag och många som jag känner tycker att du verkligen är en bra mamma, och ser upp till dig som har 5 snart 6 barn. Fortsätt att blogga, och gör din grej de är ju därför du är unik. Hoppas att allt går bra, du känner ju dina barn bäst så allt kommer att ordna sig. Jag tycker att du har fina och duktiga barn allihopa. De där om socialen så anmäler dom alla familjen som kommer upp sig och vill leva sitt eget liv, tydligen så får man inte leva sitt liv för dom för då tycke dom att något är konstigt och ska anmäla eller "följa" efter familjen i frågan. Lycka till med allt kim!



Kram Lottis

2010-09-10 @ 14:18:22
Postat av: Kimsan

Tack Lottis det värmer! Hoppas allt är bra med dig också och dina små praliner!!!

Kram Kram

2010-09-10 @ 14:30:10
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Tina

Åh herregud! Att folk inte kan stå för sina åsikter och kommenterar anonymt! Bry dig inte om det systeryster, du och dina närmsta vet ju hur det egentligen är och det är ju det viktigaste! Älskar er! Puss och kram

2010-09-10 @ 14:44:39
URL: http://tiiiiinaa.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Ja jag har ingen aning om vem människan kan vara, men som du säger, jag vet vad nära och kära tycker och tänker och ni vet hur allt ligger till!! älskar dig också systeryster puss puss!!

2010-09-10 @ 14:48:31
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Monika Eriksson

Jag tycker oom din blogg. Jag läser den varje dag. Stå på dig.

2010-09-10 @ 15:32:08
Postat av: Helena

Hoppas du inte tar åt dig av den där skiten.. Du är en toppen mamma :) Sen vad gäller perfekt liv.. Finns det?? Anonym kanske bara är avundsjuk, haha :) Kram

2010-09-10 @ 15:47:31
Postat av: Kimsan

Nej man ska inte ta åt sig av sånt, speciellt när man känner att det inte stämmer in alls... Jag önskar bara att en person som tycker någonting om mig kunde komma och säga det rakt och ärligt eller åtminstone inte vara anonym... Men tydligen så måste det var någon häromkring....

Nä perfekt liv finns nog inte, inte perfekta barn eller föräldrar heller... för vad är egentligen perfekt????

Kram tillbaka!!

2010-09-10 @ 16:12:10
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Tack Monika, tyvärr har jag tappat bort adressen till din blogg så jag har inte kunnat läsa den... men du kanske kan skicka den på FB!!?

2010-09-10 @ 16:21:53
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: p

tycker du gör det bra, finns inga perfekta familjer och höjer rösten gör väll alla någon gång. tror dom dumma komentarerna bottnar i avundsjuka. fortsätt kämpa för din rätt så löser det sig nog.

2010-09-10 @ 20:42:22
Postat av: Kimsan

Ja jag vet inte alls vad de bottnar i, och som sagt alla höjer rösten mer eller mindre ofta, men ska man inte få göra det?? har hört familjer som fått genomgå utredningar bara för att det varit för få konflikter och för lite höjda röster i hemmet!!

2010-09-10 @ 21:32:45
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Absolutvardag

Ja jag tycker nog inte att du på något sätt försöker framstå som perfekt, utan skriver om din vardag och intressen. Det är härligt att läsa om ert familjeliv även om det ibland väcker lite lite avund -jag vill också ha stor familj och orka med många barn att ha och mysa med... ;)Fast jag är inte av den modellen som skulle orka det. Hehe Räcker med en unge! Men det är ju inget att hacka på någon annan med. Skit i sådana som inte ens kan stå för sina åsikter!

2010-09-14 @ 13:44:23
URL: http://absolutvardag.myshowroom.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus