Det är allt bra konstigt!!!

Jo för i morse så klev alla utom jag upp före kl. 07.00 och det är LÖRDAG!!! varför ska det alltid vara så tjurigt att kliva upp annars liksom!?

Jag var ju vaken när de andra klev upp, Göran tände i kaminen och var ut med hundarna, jag låg kvar och drog mig men kunde inte riktigt somna om... M&M har legat med oss i våran säng halva natten och jag mitt emellan dem som en pinne... men lite gosigt är det ju också såklart!

Det blev en tur till Östersund idag igen, Göran skulle möta upp och köpa vinterdäcken till Saaben och sen så fyller Göran syster Evelina år i morgon så vi tänkte att vi kunde gratta henne lite i förväg!

Hilma och Jonna fick stanna hos farmor för Jonna ska få följa med farfar till Evelina i morgon, Isak ville väldigt gärna att hon skulle följ med så de kunde leka!

Vi var in på Team Sportia och kikade efter täckbyxor och jacka till Casper men de hade fått in så lite av de varorna än så vi väntar några veckor till! Var på Jula en sväng också och hittade lite smått och gott!

Gick på stan gjorde vi också, köpte tofflor till Göran, en ny parfym, pyjamasar till Hilma och så var det säkert någonting mer!?

Mötte upp Kjell med däcken vid 15.00 och sen åkte vi direkt till Evelina, tog ett tag innan vi fick tag på henne, hon lämnar gärna telefonen hemma är hon är ute och ränner! Fick tag i Niklas i alla fall och det var okej att komma förbi! varken jag eller Göran har varit dit förut men det var inte alls så svårt att hitta!

Vi kom dit strax efter 15.00 och när två timmar hade passerat så var vi tyvärr tvungna att bege oss hemåt igen... få bli mer en annan gång!

Känner mig trött i huvudet, Hilma och Melvin sover men de andra är vakna fortfarande och Tony ska sova här i natt...

Göran ska mest troligt till Svensta i morgon och träffa Robert, får se om vi andra också följer med eller om vi stannar hemma... känns inte som jag har lust med någonting alls.... kanske ska ta fram alla vinterkläder och skor, gå igenom och ta fram det som ska användas under de närmaste 6 månaderna!

Nu knatade resten av ungarna till sina sängar så inom 30 min är det förhoppningsvis lugnt! Känns som jag är ett levande åskmoln! man vet aldrig när nästa oväder kommer!!

Puss puss

Kommentarer
Postat av: ewe

ÅH så super trevligt att ni kom hit! det var det bästa som kunde hända på min födelsedag =) Miss U all! kram

2010-09-26 @ 17:44:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus