Gårdagen...

Upp tidigt som vanligt, Casper och Jonna till skolan och Meja till dagis. Jag gjorde ett ryck och började städa, passa på när det ändå inte ligger en massa leksaker på golvet och det inte är så många barn hemma!! Bara Hilma och Melvin och Hilma tog en förmiddagslur!

Göran hjälpte mig och tog sig an moppen, jag tog badrummet och dammsugaren... vi var klara ganska precis 10.15 då det var dags att åka till Stan, Göran skulle skjutsa Maria och hämta en sängram som hon hittat på blocket och vi har ju stor bil!!! Det var inte tänkt att jag och de två minsta egentligen skulle följa men Göran trodde att vi fick plats även om sängramen skulle in i bilen, så då åkte vi också med istället för att bara sitta hemma!

Meja var på dagis och Susanne lovade att hämta henne om vi inte hann hem till 14.00, lämnade nyckel till Casper på skolan också innan vi åkte.
När vi ändå var inne i stan så passade jag på att besöka jobbet för att förlänga min tjänstledighet, skönt att ha det gjort, så nu är jag tjänstledig tills 1 januari 2012!!!!

Maria var in på Bonus möbler och köpte två resårbottnar och en bäddmadrass, men de fick ju inte plats i bilen så det är därför Göran är en sväng i Stan i dag också, han ska även köra hem Bennys "nya" bil på en trailer...

Medan Maria var in och köpte sängarna så ringde vår bankman på Nordea, jag berättade att vi varit i kontakt med Swedbank och hur vi blev bemötta där... han tyckte det var fruktansvärt och bad oss försöka igen och denna gång få be att prata med en chef eller liknande!!!

På vägen hem stannade vi i Brunflo och åt på Sibylla, vi hade kuponger så det blev extra billigt idag! Sen var vi in i Svenstavik för Göran skulle göra ett ärende åt Susanne, jag passade på att gå in på banken också... pratade med hon som hade handlagt vårt ärende, talade om hur jag tyckte att hon bemött oss och hon fortsatte vara otrevlig... jag talade om det för henne, att hon redan på några minuter hunnit vara jätte otrevlig och då ändrade hon på sig direkt och frågade om jag ville tala med chefen!!! Och det ville jag såklart!!!
Pratade en lång stund, jag fick en chans att förklara vår situation, hur vi blivit bemötta, allt som krånglat innan, vad i behöver låna till, talade om att jag varit i kontakt med mäklare o.s.v.... han lovade att se över ärendet igen och se vad han kunde göra, bad så mycket om ursäkt för hans kollegor och att han skulle återkomma i morgon (alltså idag). Så det är bara att hålla tummarna, vänta och se!!

Eftersom "mötet" på banken tog så lång tid, vilket egentligen inte gjorde något eftersom jag fick säga det jag ville ha sagt, så blev vi rätt sena hem... 17.30 var vi hemma och jag började med maten på direkten, vi åt och sen var det fotbollsträning för Casper. När han kom hem var det bara nattningen kvar innan vi kunde sjunka ner i soffan och kika på idol.

Tina ringde senare på kvällen också för att få veta vad sociala hade sagt när de ringde, ja för de ringde ju också igår, när vi var på väg in till Östersund, men det skrev jag ju om i förra inlägget så undrar ni får ni läsa där!
Jag och tina pratade  i alla fall 1,5 timme, sen tänkte jag gå och lägga mig men fastnade vid datorn, kikade på en alternativ billigare bil till oss... Även om inte Vianon är dyrare att äga än en Caravelle så är själva värdet dyrare... men först måste vi ju få någon som är intresserad av Vianon och vill ge ett rimligt pris!!!

Kom som sagt i säng sent men var ändå inte så trött i morse trots ynka 5 timmars sömn... det lär väl komma sen antar jag!!!

Puss då så länge!!

Kommentarer
Postat av: Svenstabo

Hittade hit av en slump. Ett tips ang bank, byt, många har haft swedbank i Svenstavik blivit otrevligt bemötta och fått nej på låneansökningarna, då har de bara gått över vägen till Handelsbanken och fått ja direkt utan större knussel och framför allt blivit trevligt bemötta! Lycka till//Svenstabo

2010-09-10 @ 10:38:19
Postat av: Kimsan

Kul att du hittade hit och hoppas att du gör det fler gånger ;0).

ja sen Conny slutade så är de flesta på banken otrevliga, hade tänkt byta till nordea men de kunde för tillfället inte överta oss om kunder.. Handelsbanken har vi också funderat på!!!

Ja vi får väl se nu vad Swedbank säger, pratade ju med självaste chefen men om det hjälpte vet jag inte.... men helt klart är det att personligt och trevligt bemött blir man då rakt inte...

Får vi Nej så gör jag som du tipsade!! Tack så mycket1

2010-09-10 @ 11:18:43
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus