Inget bullbak och ingen pizza...

Nä för vi åkte till Svensta efter lunchen, skulle egentligen bara hämta ut paket i Åsarna men passade på att åka på Dollar för inhandling av  duschcreme och lite godis!!

Pizza blev det inte eftersom jag kom på att vi hade köttfärs i kylen som vi var tvungna att göra någonting med, så pizzan får vänta tills i morgon! Eller på söndag...

I morgon hade jag tänkt koka risgrynsgröt till frukost, måste ju ändå upp tidigt och gå ut med vovvarna och då kan jag ju börja med gröten på samma gång!

Meja hade lite svårt att komma till ro ikväll, hon sov en sväng i bilen... Tony kom hit vid 20.30 och ville sova över, han ringde först och frågade om Casper ville sova där men det ville han inte eftersom vi skulle mysa så fort Meja somnat... några minuter senare ringde telefonen igen och Tony undrade om han fick komma hit i stället!! han ville helt enkelt ha sällskap!

Vi har myst och kikat på film!! Och jag var så fruktansvärt trött att jag somnade till minst 20 ggr under mitten av filmen, snarkade till och med med ögonen öppna!!! Men lite mer cola och popcorn gjorde susen ;0)

Men nu i alla fall jag gå och borsta tänderna, försöka få bort alla popcorn skal så att jag inte får någon inflammation i tandköttet, lyckas ofta få det vid visdomstanden nere på höger sida!! Inte så skoj...

I morgon ska vi börja röja i källaren, plocka reda på allt skräp och rat och sen börja riva ut bänken som står där, acc tankarna ska stå där istället!! Tänk att vi äntligen ska få börja använda vårt vattenburna värmesystem!!! men tills dess så småeldar vi i kaminen, behövs ibland såna gråa och råa dagar som denna... men bara lite annars blir det bastu!!!

Nu är ryggen trött, mjölksyra i varenda muskel....

Natti natt!

Kommentarer
Postat av: Pappsen

Havandeskapströtthet månne?? I alla fall så hoppas jag du piggar på dig, det är ju nån månad kvar och det kan ju bli jobbigt som fasen om du ska somna i vartenda hörn du hittar... Lite som en volvo med taskig tomgångsskruv... stannar och står på tomgång en stund så somnar den också in hehehe Kunde inte låta bli då va :o))



Älskar dig och er alla där uppe



Kramar i massor från gammel'n :o))

2010-09-18 @ 00:14:19
Postat av: Kimsan

Jag tror kanske att det har med att järndepåerna börjar sina lite men ska köpa tabletter och börja knapra!!! Sen så är det ju bra ifall man går och läger sig lite mer i tid så man kanske får mer än 5-6 timmars sömn per natt!!!

Love you to!!!



Puss puss

2010-09-18 @ 08:21:10
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus