Jippiiii!!!

Försäkringskassan ringde upp och jag har fått havandeskapspenningen beviljad!!!!! Så nu gäller det bara att pussla med resterande dagar samt semesterdagar för att få ihop det tills dess!! men det är ju ett betydligt mindre problem!

Tina har varit här en sväng på förmiddagen också! De kom vid 08.00 tiden och stannade i knappt 1,5 timma innan de var tvungna att fortsätta färden hem till Borlänge! Även om det blev en kort stund så är jag tacksam över att de kom förbi, lite är alltid mycket bättre än ingenting alls! Skickade med henne tyg till en till nattskjorta när hon har tid! Hin fick även med sig lite bröd och en slatt surdeg!

Nu kurrar magen men än är det en stund kvar till lunch.... efter lunchen när Hilma och Melvin sover så ska vi ta oss ann hundarna och frisera dem!! Det behövs verkligen och det kommer kännas bra när det väl är gjort, en sak mindre att tänka på!!

Puss puss

Kommentarer
Postat av: Sandra

Tack för svaren.

Inga planer på nästa, men kan ju vara bra att veta om man behåller samma mammapeng, eftersom jag är ganska så arbetslös när jag inte är föräldraledig.

Vi bor i Östersund på Söder i en lägenhet ovanför Lidl. Jag vill helst bo kvar här omkring, fast i ett hus. Inga billiga hus här inte.

Skönt med havandeskapspenning. Det hade jag då jag väntade mitt första barn.

2010-09-07 @ 15:01:31
URL: http://perfectbynature.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag jobbade på Flextronics (tidigare Solectron) innan jag fick Alvin. Nu finns det ju inte längre.

I vintras "vann" vi budgivningen på ett hus, då var vårat bud 1 900 000:- men vi tyckte att det var för mycket att fixa med.

2010-09-07 @ 18:52:53
URL: http://perfectbynature.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus