Kall morgon...

Det var rätt kyligt när vi klev upp i morse, hade satt igång värmepumpen vid 06.00 tiden då Meja vaknade och var ledsen, men efter att hon kissat och vi hittat nappen så la hon sig så fint och sov igen!

Jonna och Casper gick ut med hundarna utan större problem, sen blev det frukost innan Casper skulle till skolan. Har inte eldat idag och tur var väl det för nu börjar solen komma fram ordentligt och värmer på rätt bra!

Har vikt lite tvätt och märkt endel kläder såhär på förmiddagen, tvättar lite och så har jag virkat klart mössan till lillebror, mamma hans önskade honom en med brynäsfärger på! Ska skicka den med posten vilken dag som helst!

Helgen har gått så fort och fredagsmyset har blivit förskjutet dag efter dag och godiset står fortfarande orört i skåpet! har lovat barnen att de ska få mysa när Casper kommer hem från skolan! Spelar ju egentligen ingen roll vilken dag det blir, bara det inte blir flera dagar i veckan!

Jonna gick till Elin för en stund sen, kan vara skönt för henne att leka med kompis då hon är ledig från skolan, en hel helg utan kompisar kan göra henne en aning rastlös!

Nu är det Pippi som är igång igen, M&M började bråka och skrika så hemskt och kunde inte varva ner så då blev det film! Snart är det dags att börja med lunchen, magen börjar kurra!

Oj just ja, ikväll är det föräldramöte på dagis också! Kände på mig att det var något som jag glömt bort!

På återseende!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus