Kvällskaos...

Sen middag och trötta barn som bestämt sig för att varken lyssna eller städa kan ju lätt leda till ett så kallat kaos!!

Meja envisades med att bära runt på Hilma bara för att hon kan och lyssnade inte alls när jag talade om för henne att om hon tappar taget så gör Hilma sig säkerligen illa!!

Mamma ringde också mitt i all frustration över att de inte ville städa utan bara springa runt och leka... vet inte om hon tyckte att det blev ett så vidare trevligt samtal men så kan det vara ibland då man ringer hit vid läggdags!!!

Men nu ligger i alla fall alla barnen i sina sängar, Casper sover hos Tony, jag och Göran är båda nyduschade efter dagens röj i källaren och nu tänkte jag snart föreslå att vi kanske kan kika på en film och äta lite "naturgodis"... om jag nu kan hålla mig vaken!? men jag känner mig faktiskt lite piggare ikväll!

I morgon är det söndag och det är väl dags att rösta... det är morgondagens "att göra" sen kanske man skulle ta tag i det där bullbaket också!?

När jag stod i duschen så kom jag mitt i allt funderande (jag funderar alltid en massa i duschen, det ä ett sätt att försöka rensa hjärnan!!) på att vi kanske ska äta ur frysen och frosta av den i samband med att vi ska kånka ner pannan och acc. tankarna! Man ska väl helst inte flytta en frys är den är på och full i mat!? det tåls att funderas på... blir ju billigare också för då blir det ingen storhandling förrän det är klart utan då får vi klara oss på det som finns däri!

Tack för idag och slut för idag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus