Lite fotboll med barnen!!!

Gick ut, fick gå in igen, barnen ville ha mellis! Tog med mig lite smörgåsar ut, när smörgåsarna var slut sparkade jag lite boll med Casper, sen ville även Jonna, M&M vara med, Hilma sov fortfarande i vagnen!
Vi skrattade och hade roligt en bra stund innan det började droppa från himlen, vi spelade på en stund till tills det började droppa lite mera... och just när vi kommit in så öste det ner!!

Snart blir det till att laga någon middag, hamburgare, makaroner och grönsaker står på menyn och det var tydligen inte jag som skulle laga maten... Göran spelar lite hockey på PS3, får se när han tänkt att vi ska äta!

M&M är nakenfisar som oftast, hällt ut de mesta av leksakerna har de hunnit med också... får se hur det går med städningen sen! Hilma tycker det är jätte skoj när det rasslar av leksaker överallt!

Ja humöret blev ju som sagt en aning bättre efter lite friskluft och lek med barnen, nu orkar jag kanske hålla det uppe tills det är dags att natta barn!

Vovvarna har varit ute och sprungit i några timmar också, de kom in och åt lite mat och nu sover de, eller ja försöker i alla fall... Melvin är där och buffar på dem!!!

Se U later!!

Nu kom Meja med en bok som behöver lagas!! bara att ta fram stora tejprullen då!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus