Lite tussig...

Satte igång med städningen efter att jag och Melvin lämnat Meja på dagis, han ville så gärna följa!! Slet ut lite kläder ur garderoben och kom springande!!! han är så go!

Satte Melvin i enkelvagnen, men Meja orkade tydligen inte heller gå så de fick tränga ihop sig!! Så fort vi kom innanför dörren på dagis började Melvin också klä av sig, han ville också leka! Men jag förklarade att vi skulle hem och städa och sen fick han följa med och leka och fika lite när vi skulle hämta meja igen, det var nämligen föräldrafika idag!

Städningen gick bra, Hilma sov och Melvin kikade på Pippi, Göran assisterade! Tog övervåningen innan dagislämningen!!

Efter lunch tittade Melvin lite till på Pippi innan jag lade ut både Hilma och Melvin i vagnen för att sova/vila, jag virkade lite och sen var det dags att hämta Meja... så jag smög ut och väckte Melvin som sovit i 1 timma och så gick vi. Var där i ca 45 minuter, fikade och lekte och sen gick vi hem.

Väl hemma så packade vi in oss i bilen, Casper, Meja och Melvin stannade hos farmor och så åkte vi till stan för att hämta vårt nya PS3, fick papper med posten... det förra lyckades jag tappa i trappan när jag skulle bära ner det med Hilma på armen, det var ju tur att vi hade försäkring!!!

Handlade lite blöjor, välling, ost + lite annat på Coop också när vi ändå var i stan... fick rabatt  3 ggr på blöjorna och det tackar man ju inte nej till!!!

Sen blev det Drive In på Max innan vi åkte hem och tro inte på f*n att de lyckades glömma någonting denna gång också, hela Jonnas meny!!! Det är typ 5:e gången på rad som de missar någonting och vi får åka tillbaka.. så jag krävde mer än en ursäkt, fick 2 lyxmilkshake och en dumle blizzer till Jonna + Jonnas mat såklart!!! Vi var väldigt mätta sen!!!

Kom hem strax efter 19.00 så det var bara att packa in och upp, göra välling och natta barn!
Casper spelade den sista fotbollsmatchen för säsongen när vi var borta, Susanne var där och kikade på dem, Meja och Melvin var också med och hejade!! Blöta om fötterna vart de, Melvin vägrar att ha stövlar och Meja hade sina på dagis... Just ja, kanske ska sätta dem på tork!!!! Gör det strax!!

Känner mig lite tussig så här på kvällskvisten, kände redan på OnOff att det började, småilar lite i kroppen, ont i halsen och frusen... ska nog ta mig en alvedon innan jag kryper ner!
Appropå att krypa ner så ska vi bädda rent innan vi lägger oss, tog ur sängkläderna i morse men bäddade såklart inte rent på en gång.... ja det tar ju egentligen inte så lång tid men man vill helst ändå inte göra det precis innan man lägger sig...
Tog en snabbdusch i en av reklamerna på Idol också, missade bara två auditions!!! Så jag kan vara snabb bara jag vill!!!!

Nä nu ska Göran duscha så jag ska ta en alvedon och påbörja bäddningen! Hoppas jag känner mig piggare i morgon!!!

Har förresten lovat Jonna att baka bullar... får se hur det löser sig!?




Kommentarer
Postat av: Linn

Ja, Ville älskar att leka med dockor. Senast igår när de var inne i stan köpte han en ny. Så nu har han tre flickor och en pojke =)

Det är roligt att de är så olika, den andre killen gillar bar lastbilar och Lego.

Lycka till med bullbaket!

Kram

2010-09-17 @ 08:06:03
URL: http://viktigalinn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus