Magen växer...

Ja magen växer och det börjar hända lite saker där inne! Som ni kanske har märkt så skriver jag inte så mycket om min graviditet... har inte så jätte mycket tid till att tänka på den, även om jag är fullt medveten om att jag är gravid och vad som komma skall! Fram tills för några veckor sen så har det varit ganska så lugnt där inne och då tänker man inte lika mycket på det... känns verkligare när det sprattlar och rör sig där inne samt att magen numera känns som en gravidmage och inte en degklump!!

Jag mår bra även i denna graviditet, inte speciella besvär, lite trött i ryggen emellanåt, halsbränna och någon sammandragning då och då, trötthet som kommer av och till, men inget som jag behöver klaga på precis... finns ju de som har det mycket värre!!

Är i alla fall i vecka 23 nu, har inte tagit en endaste magbild ännu... men det kommer!!! Kanske blir en vecka 25 bild!!
Det kommer i alla fall att bli spännande och annorlunda att få en bebis mitt i vintern, har ju inte prickat in det så någon gång förut så det blir helt nytt! Undrar just vad jag ska få plats i för jacka när det är 30 grader kallt på nyårsafton!!!

Jonna är väl den som bryr sig mest om bebisen i magen, hon brukar säga god natt och krama om den!! Söta, goa och ibland lite rabiata unge!!! Det gäller bara att lära sig att uppskatta henne på rätta sätt och för den hon faktiskt är! Tålamod är prio nummer 1!!!

Puss puss


Kommentarer
Postat av: Sandra

Fick ju barn i februari och kunde stänga min största kappa in i det sista. Men det var en sån oversize-modell så jag hade kunnat vänta femlingar och ändå kunnat stänga jackan. Och den var dessutom grå, snacka om att se ut som elefant!!

(Oj vad jag kommenterar massor på din blogg)

2010-09-07 @ 21:44:13
URL: http://perfectbynature.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Ja man kan se ut som allt annat än normal människa när man ska lä sig varmt och är gravid!!! Men man ska inte bry sig så mycket, de flesta tycker att det är supergulligt när de ser vankande gravida kvinnor!!! Så man får väl tro på vad de säger!! Finns förresten fler killar än vad man tror som tänder på gravid, bara för att de är gravida!!

Det är jätte skoj att du kommenterar mycket!! Jag ska försöka kommentera lika mycket på din blogg också!!!

2010-09-07 @ 21:51:05
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus