Onsdag hela dagen...

Har kikat på Idol och Berg flyttar in, nu sitter jag här och kikar lite medan jag väntar på resultatet av röstningen. Göran är tydligen väldigt trött för det snarkar i soffan.

Göran har bytt dragkroken på saaben idag, vi gick ut allihopa vid 14.30 tiden, sen var vi ute tills det var dags att laga middag, när jag gått in så ramlade även barnen in en efter en, Göran kom in när han var klar med skruvandet och det var strax innan maten var klar!

Det blev köttfärslimpa, potatis, grönsaker och hemgjord gräddsås idag och gelé såklart, hemgjord den också! Som sagt blev middagen i senaste laget, strax efter 18.00 satte vi oss till bords, sen blev det lite tv för barnen innan sängen, alla somnade snabbt och smidigt ikväll!

Näsan min blir bara tätare och tätare, snörvlar, stånkar och stönar... det rinner snor och det river i halsen, huvudet känns tungt, men lite Alvedon och varmt te kanske gör susen!

I morgon vänta möte med soc angående Jonna, utredning ska planeras och allt känns sjukt onödigt och stört, men nu är vi här och det är detta som ska göras, får se vart det leder...

Efter mötet på soc ska jag till Barnmorskan, första träffen efter inskrivningen! Lite prover på labb innan i vanlig ordning...
Efter det så far vi troligen vidare mot stan, handla lite, ombesikta bilen och hämta ut en nu dammsugare på OnOff, vi lämnade in en reklamation på munstycket men får tydligen en helt ny dammsugare om vi vill och får dessutom behålla den gamla!!! ja ibland undrar man va de tänker med!

Snart är det åter helg och veckorna bara flyger iväg, det känns skönt på ett vis men ändå lite skrämmande! Har ett liiitet problem att lösa, jag brukar ju städa på torsdag förmiddagar men hur blir det i morgon när vi ska vara borta!? Får ta det på freda då i stället... sen blir det ju första fredagsfinalen med Idol för i år!

Ja nä, jag hade inte så mycket att komma med idag, men så får det ju lov att vara ibland...

Hoppas det går bra i morgon! Men varför skulle det inte göra det????

Pöss å kräm!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus