Resten av söndagen...

Det blev ingen fotbollsavslutning, Casper fick bestämma och han kände inte för det...

Efter en stund ute gick Casper till Tony och Göran kom in, vi tog tag i lådorna med vinterkläder, tog fram sånt som ska användas i vinter och resten sorterade vi ordentligt i olika lådor så att det ska vara lätt att hitta det man letar! Det vill säga, jackor för sig, dressar för sig och overaller för sig, sen en låda med fleecekläde och tunnare jackor oh koftor!

Det tog några timmar att gå igenom allt, när vi var så gott som klar med det grövsta så åt vi lunch och sen blev det en promenad till Grindes. Melvin somnade på stört i vagnen, Hilma var vaken men nöjd där hon låg och myste med nappen och snutten/snusen!

Väl hemma igen så fortsatte vi med att sortera mössor och vantar, det blir en hel del kläder när man har 5 barn!!!! Alla barnen fick pröva de kläder vi tagit fram som potentiella kläder, som vi trodde skulle passa. Meja ville jätte gärna pröva kläderna, Melvin var lite motsträvigare, Casper kom hem en snabbis från Tony och prövade lite, Jonna testade när hon kom hem vid 16.00 tiden!

När vi gick igenom alla skor så ville både Hilma, M&M vara med och prova! Skor är ju väldigt roligt tycker de allihopa!!! Hilma var med och sket och drog lite överallt, myste ner sig bland koftor och halsdukar!

Tiden gick och det blev middagsdags, Göran lagade maten och jag plockade undan det som var kvar, märkte skor och hängde in i garderoben i hallen!
Göran gick ut en sväng efter middagen och fixade lite i garaget, när Casper kom hem hjälptes de åt att bära ut alla kartonger igen, bara lite kvar inne nu men det är sånt som inte ska vara kvar, sånt som gjort sitt och som vin inte kommer att ha användning för... det ska vi köra till Kupan, känns bättre än att slänga!

Barnen kom i säng vid 20.30 ikväll, lite senare än vanligt men så kan det ju nli ibland, pratade en snabbis med systeryster innan det var dags för Irene Huss film!

I morgon är det måndag igen, Casper har packat gympapåsen, vet inte om det blir ute eller inne gympa, men han har med för både och, vad vi andra ska göra i morgon vet jag inte, men på tisdag är det skolfoto på förmiddagen, fast vi har inte fått någon information om när man får ta syskonkort... jag som hade tänkt ta det på skolan i år men det får nog bli på dagis som vanligt....

På torsdag är det möte med soc och sen träff med BM, det är ju inte direkt täta kollar längre, kanske beror på att det inte är första barnet direkt!? Längtar tills bebis kommer, det är ca 13 veckor kvar och det känns bra, skulle inte vilja att den kommer nu...
Det enda som jag funderar över är vems vinterjacka som jag ska få plats i!? Får sno en av Göran!!

Jonna hade haft det bra hos faster Ewe, hon och Isak hade lekt bra, enligt farfar hade det inte alls varit några problem och det är ju skönt att höra och så får man ju hoppas att han är ärlig i sina svar! men det tror jag!

Nä sängen nästa, annars lär man väl vara halvt död i morgon, men först måste jag hänga upp lite tvätt!

Puss å god natt!


Kommentarer
Postat av: Linn

Herregud vad duktig du är. Får ångest när jag läser om era dagar! Lekar era barn bra med varandra?

Nu får du snart komma med några tips man kan hitta på hemma med barnen, jag behöver idéer.

Kram

2010-09-27 @ 08:29:15
URL: http://viktigalinn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus