Snorig Hilma...

När hon vaknade i morse så började näsan genast att rinna, har runnit lite till och från under dagen, speciellt när hon varit trött och ledsen... lite extra kinkig har hon varit idag och haft något förhöjd temp.
Hon har även sen en tid tillbaka små prickar runt munnen och näsan, smörjer emellanåt och då går de tillbaka en aning... kan ju tänkas att det är en förkylning på gång.

Spaghetti och köttfärssås stod på menyn idag, Casper och Jonna skulle iväg på kören som började kl 17.00 så 5 minuter innan fick de lämna maten på tallrikarna och cykla iväg, blev klar med middagen 16.45... lite senare än vad vi hade tänkt... eller jag hade sagt att vi skulle börja med maten 15.45 och Göran tyckte att det räckte med 16.00 och det blev 16.15 eftersom Göran bara skulle kika klart på tv:n och jag började med att röja av bänken och plocka ur diskmaskinen...

Jonna och Casper var tillbaka 18.15 nysjungna och nyfikade så de behövde inget kvällsfika ikväll... De andra tre fick välling strax efter 18.30 och så var de i säng strax efter 19.00, Hilma fick sig lite smörja och nässpray innan läggdags!

Vi har nyss kikat på Idol kval och efter det Såld på hus, till det fikade vi smörgåsar och drack proviva! Görans mage är inte som den bör och har inte varit på ett tag så jag tänkte att alla säger ju att provia är så bra för magen för att den ska hållas i balans så då kan han/vi pröva med det en vecka och se om det blir någon förändring!

Resultatet av skolfotot blev bra på Jonna och halvbra på Casper, när man fyller i påseende lappen på internet kan man välja att få bilden till mobilen! har kvar alla bilder sen förra året också, kanske ska ta och ladda upp dem någon dag och lägga ut här så ni också får kika!

Trött har jag varit idag, så fort man slappnar av för mycket så går ögonen i kors! Den där lugna timmen blev 30 minuters lugn för Jonna och Casper kom hem strax efter 13.30 med buller och brak... de har alltid en het diskussion om någonting när de kliver innanför dörren!!
I samband med att vi hämtade Meja tog vi den planerade turen till Grindes för att göra veckans handling, det var tur att vi hade vagnen att lasta under!!!
Det blev mumsmums till mellis för barnen när vi kom hem, inte planerat men Meja lyckades tappa en förpackning uppochner på golvet så att chokladöverdraget sprack på flera av mumsmumsen... så då kände vi oss lite skyldiga att köpa dem, speciellt eftersom kassörskan såg vad som hände!
Jag tycker personligen att såna saker kanske inte ska stå i så lockande höjd för barnen, det är ju trots allt en ganska så skör vara, går lätt sönder!!

Melvin har varit på toppenhumör under förmiddagen men desto sämre på eftermiddagen, arg som ett bi och pappa duger inte till någonting då skriker han bara och kastar grejer! Däremot härom dagen så var det bara pappa för hela slanten!

I morgon har vi ingenting inplanerat, ska ringa några samtal men det är allt.... eller ja allt, jag lär nog komma på saker att göra under dagen men allt som är inplanerat i alla fall!

Jo just ja, Melvin fick ta sig en dusch på förmiddagen då han inte hann på toaletten, han fick stå själv och duscha medan jag hämtade in åkpåsarna och plockade med lite annat... plötsligt ropar han att han har bajsat och om han hade bajsat!!! han har inte bajsat riktigt på flera dager så jag har misstänkt att han varit hård i magen... och den korv som låg där på mattan i badkaret kunde lika gärna ha kommit från en vuxen karl om jag säger så!! han kanske sover extra bra i natt nu då!

Meja har varit lite orolig de senaste nätterna, vaknat och snällt/gråtit/skrikit.... hoppas kommande natt blir lugn så man får sova utan att springa upp och ner flera gånger, även om jag har lätt för att somna om så störs ju sömnen mer än vad man tror!

Åter i morgon!

Kommentarer
Postat av: Sabina

SV; Jamen precis! Hade inte det med Leon och se hur det gick... Vi hade dock bara varit tillsammans drygt 3 månader innan jag blev gravid och jag kom på att Conny var otrogen bakom min rygg...

2010-09-29 @ 14:42:55
URL: http://saabiina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus