Söndag förmiddag...

Alla uppe vid 07.00 idag också, Göran också, jag låg kvar och drog mig en stund! Sen blev det till att kila ner, klä på sig, fixa frukost, äta frukost, plocka i köket, sätta igång diskmaskinen och sen hjälpa Jonna att fixa frillan! Hon ska ju på kalas hos faster Evelina idag, farfar kom och hämtade henne för en dryg halvtimma sedan, så nu ska hon iväg och träffa Isak!!!

Tände upp i kaminen i morse och nu skiner solen som aldrig förr och vi flyter snart bort, jag tvättar lite och passar på att hänga tvätten vid kaminen så den torkar snabbt! Hilma sover, vi har nyss burit in alla kartonger med vinterkläder och skor som senare ska gås igenom! Melvin är lite smått grinig och Meja vill ha nappen, men det får hon inte...

Senare är det fotbollsavslutning, den börjar 12.00 men jag vet inte riktigt om vi ska iväg eller inte... kanske det blir Casper och Göran bara eller så åker vi hela högen!

Melvin är verkligen JÄTTE trött så jag tror snart han ska få sova, bara jag vet hur det blir med avslutningen.... då får han nog sova en sväng i bilen!

Ja vi får väl se hur söndagen fortsätter, en ganska bra början för att vara söndag måste jag säga! Nu slår M&M snart ihjäl varandra så det är nog dags att avsluta!

tjolahopp!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus