Symaskin... vill ha nu!!!

Jag vill ha en ny, är trött på min gamla sega 70-talare nu, kunde inte ens sy en liten raksöm igår utan att den skulle fastna i tröjan jag sydde på.... egentligen är det inte något större fel på den jag har, bara att den är tung som ett as samt att den är trög i början, man ska liksom varmköra den och sås kulle det har gjorts en service/smörjning på den! Men jag vill ändå ha en ny som man bara kan ta fram snabbt och enkelt och sy på med en gång, en som man vet att den alltid fungerar. Har spanat in en Husqvarna för 1890kr fanns även en för 2300kr båda var nedsatta i pris och jag fick gärna låna hem och röva under en helg om jag ville, det är ju viktigt att jag trivs med den menade hon som äger affären! Det är service det!

Jag lär väl få försöka spara ihop till den, men hur lång tid det tar vet man aldrig... å andra sidan är det ju snart jul och jag kanske har varit extra snäll och duktig i år!? eller???? Men man är väl för gammal för julklappar nu :0(

Men drömma kan man ju alltid och det är väl tur, det finns så många drömmar, tankar och visioner som gör att man blir på bra humör och orkar kämpa vidare!

Livet kommer nog aldrig att bli helt lätt men förutsättningarna kunde ju få vara bättre än de är nu i alla fall, men den tiden kommer väl den också, men det känns som att kämpandet aldrig kommer att ta slut!!

Det får tiden utvisa...

Kommentarer
Postat av: Sandra

Man är aldrig för gammal för julklappar!!

2010-10-01 @ 09:01:35
URL: http://perfectbynature.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus