Tog mig en tupplur...

Vi gick ju som sagt ut efter lunchen, Jonna och Meja tog dockvagnarna med på en promenad, de skulle till Maria!

Jag var ute med Hilma, hon fick gunga en stund, Göran hjälpte Benny med bilen... jag var in och ringde några samtal, försäkringskassan och lönekontoret...

Sen började Hilma bli trött så vi gick in och satte på en ny blöja innan hon gjorde Melvin sällskap i vagnen, Jonna och Meja var fortfarande ute på vift!!

Jag och Göran gick in, satt lite vid datan och sen vid 14.00 la jag mig på soffan med övertäckta ögon och somnade!!! jag sov inte helt 100% men slappnade av rejält i alla fall och det var så skönt!! Melvin vaknade 14.40 så jag klev upp och gick ut och hämtade honom, han satte sig i Görans knä och kikade på film och jag slumrade vidare! Sen vaknade jag till av en inte så angenäm doft... Melvins blöja intill mitt huvud.. han hade bajsat och ville att jag skulle byta och då var klockan runt 16.00 så det trötta tunga huvudet kändes inte lika tungt längre efter 2 timmars vila!!!

Casper var bara hem en snabbis när han kom från skolan, det var innan jag sov på soffan, han följde med farmor och Patrik till stan en sväng, bara han, Tony var med Benny till Hogdal!

Jonna och meja hade varit hos Maria till 14.00 tiden, sen hade de gått till Ottilia och lekt med henne och Alfred resten av eftermiddagen , jag hörde dem när jag var ut en sväng..

Middagen blev lite sen, började me den strax efter 17.00... det blev stuvade makaroner och köttbullar!! Göran åkte på macken och hämtade ut paket, samt postade två brev, varav ett innehöll Jacobs mössa!!!

Efter middagen klädde vi på oss och tog en promenad till farmor, i hade lovat att komm och fick, barnen skulle få sina nya kläder som hon köpt när de var på minisemester i sthlm i helgen!! Jätte fina, Jonna fick en punkig klänning som passade henne perfekt!!!

Sen var det bara hem och stoppa barnen i säng, Jonna och Casper var ute med hundarna på gården så att de fick springa av sig lite medan vi gjorde i ordning de små, skönt att göra det i lugn och ro! Eller att bara fokusera på dem kanske det heter, så lugnt tog vi det inte eftersom klockan var mycket men vi stressade heller inte...
Sen fick Jonna och Casper komma in, klä av sig, borsta tänderna, plocka fram kläder till morgondagen och sen gå och lägga sig!

Jag har kika på "Det okända", tycker det är så fascinerande! jag skulle vilja prata med både min mormor och min farfar som finns där uppe bland änglarna! kanske jag får den möjligheten en dag!

Dagen har även innehållit måna funderingar kring lite allt möjligt.... kanske skriver om det en annan gång!!

Ja och så har jag virkat en mössa till Meja också idag, men hon tyckte nog att jag snålade med det rosa!! Virka mössor är ett sånt här bra höstgöra när man är lite rastlös!

Jaja, mer att skriva om finns det nog i morgon! Alltid händer det någonting!

Jo och så eftersom jag inte fortsatte vara irriterad efter jag gått ut så blev det inte något av med skrik och gap... hoppas att ingen blev besviken!!!?

Puss puss






Kommentarer
Postat av: Milla

Jacob väntar på mössan, ska bli kul att se var det blir för någon fin mössa :o))



Låter som ni haft en rellativt lugn och behaglig dag. Krama om alla goa trollungar från oss Kram kram

2010-09-13 @ 23:01:29
URL: http://millaochmini.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Mössan kommer med posten vilken dag som helst!!

Kram

2010-09-13 @ 23:25:35
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Carolina

tack för tipset, vi köpte faktiskt en siliconnapp idag från tommee tippee :)

2010-09-14 @ 15:56:22
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Maria

Ojj 5 barn och 26 år :) Jag som tyckte jag och min sambo legat i ;)



Hoppas du får en fin kväll!

2010-09-14 @ 19:29:05
URL: http://ristosens.blogg.se/
Postat av: Maria

KAn ju tänkas att vi skaffar fler men det blir i framtiden isåfall:) Vi bor i Harmånger :) Nej jag är inte utbildad fotograf, men funderar på det :) Använder canon EOS 500D :)

2010-09-14 @ 21:58:06
URL: http://ristosens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus