Torsdag...

Melvin följde med och lämnade Meja på dagis idag, lite besviken blev han som vanligt att inte han fick stanna och leka som Meja...
När vi kom hem fick han ett äpple för det ville han ha när han skulle kika på bompa som ganska snabbt byttes ut till en Pippi film!! Han är helt fast i Pippi!
Själv satte jag igång med städningen! Hilma satte jag i matstolen framför tv:n tillsammans med ett rån, annars så får jag inte dammsuga ifred, hon stänger av och på den hela tiden så man blir galen!
När jag dammsugit överallt så tog Göran moppen medan jag fortsatte med badrummet! Det går så mycket fortare oh smidigare om man hjälps åt ju!

Det blev lunch redan kl. 11.00 idag för Hilma var så himla trött! Efter lunchen körde jag ut henne i vagnen för att sova och hon somnade rätt snabbt! Melvin och jag satte oss i soffan och kikade på mer Pippi!! Jag virkade lite på en mössa men efter en stund så såg jag inte vad jag gjorde eftersom ögonen gick i kors, det blev lite sent igår då jag pratade med pappsen i telefonen i typ 2,5 timmar! I alla fulla fall så lade jag ifrån mig mössan, bäddade ner mig och Melvin under filten och så sov jag en stund!! ja i alla fall försökte jag, blev väckt av en pussande Melvin lite då och då för han tyckte tydligen att jag skulle kika på filmen och inte sova!

Senare kom Jonna och Casper hem och ljudnivån blev genast dubbelt så hög för de diskuterade Jonnas tand som hon tappade igår! Diskussionen handlade om vart tanden var just då, om jag hade slängt den eller inte... Mn den var i tryggt förvar i köket, i ett litet glas med vatten.

Strax därpå var det dags att hämta Meja på dagis, hon såg rätt trött ut och Patricia sa att hon inte riktigt hade varit sig lik, kramats mycket hade hon gjort, märks att det snart är helg! Patricia hälsade även att Meja fick komma till farmor efter dagis om hon ville, meja hade blivit så ledsen när hon levererat maten till dagis....
Men någon farmor blev det inte, hon var för trött och gick gråtande nästan hela vägen från dagis och hem, jag frågade flera gånger om hon ville till farmor men hon svarade inte...
Väl innanför dörren grät hon fortfarande och vi möttes av en lika ledsen Melvin, han var en ganska stor smula trött han också!

Sen höll de på att skrika om vart annat som de slog, sparkade och puttade varandra ända fram tills middagen var klar... ganska trött i huvudet då!! Gjorde ingen stor grej av det hela, ingen idé att gå och irritera sig på något som ändå skulle fortsätta, så jag stängde av från skriket så gott jag kunde och försökte göra det bästa av det som gick, mat blev det i alla fall vid 17.00, Göran och Casper hade då varit ute någon timma och fixat med Saaben...

Det blir besiktning på den i morgon, ska även klippa Helena och Lukas när vi ändå är i stan, egentligen skulle jag bara åka till Svensta för att klippa dem men när vi ändå skulle till stan så kunde vi ordna så att jag klipper dem på förmiddagen innan de far till Svensta... de ska på dop på lördag!

Ja som sagt i morgon bär det av till staden och vi ska nog åka där strax efter 07.00!!! Så det blir att kliva upp tidigare än 06.30!! Vi ska ha med oss Hilma och meja, Jonna och Melvin ska vara hos farmor och Casper är ju på skolan! Vi ska även in på onoff och reklamera munstycket till dammsugaren, köpa hundmat och säkert någonting mer också innan vi far hemåt...

Klippte ju även Casper och Melvin igår efter middagen, Casper vill ha tuppkam med rakat på sidorna så då fick han det och han blev nöjd! Patricia hade träffat honom en snabbis på skolan på morgonen och hon tyckte att det var skitsnyggt! Klippte ju Basse också igår och hon var nöjd med det också! Jonny kommer nästa vecka!

Nähä, kanske man ska borta tänderna och försöka komma i säng då! fast jag lär väl somna i bilen på vägen in till stan i morgon i alla fall, somnar nästan jämt när vi åker någonstans!

Ja det var allt för idag, har säkert glömt någonting men det gör man ju nästan jämt...

Casper sover förresten hos Tony i natt och Jonna har varit jättegullig och go ikväll!

Puss puss

Kommentarer
Postat av: Sandra

Ja man kan ju undra. Jag äter precis vad som helst och går inte upp i vikt. Skitbra, men man vet ju inte när det vänder. Då lär det ju bli omläggning av kosten, och jag undrar hur det ska gå.

2010-09-24 @ 08:40:55
URL: http://perfectbynature.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus