27 April 2011...

Idag klev vi upp strax innan 09.00, Göran gick en promenad med Morris och jag bytte  blöja och klädde på Towe innan jag ställde mig och kokade mannagrynsgröt!

Efter frukosten fick barnen vara inne och kika lite på film då det fortfarande var ganska kyligt ute efter en natt med några minusgrader...

jag och Göran kollade igenom och betalade räkningarna, sen klädde vi på barnen som gick ut. jag skrev en handlingslista och Göran tog fram maskinen för att klippa Morris!

När jag gick ut för att ta fram min cykel för att jag och Hilma skulle cykla och handla så ville alla följa! Och eftersom Towe låg inne och sov och Göran klippte hunden så tänkte jag att jag kanske skulle vara bussig att ta med alla de andra så att han fick klippa utan att bli störd!
Jag lugnade barnen, plockade fram min cykel samt cykelkärran, lastade alla barn, Jonna tog sin cykel och sen trampade vi iväg!

Vi kom fram till Grindes, parkerade cyklarna och lastade av barnen, gick in och handlade, betalade, packade, lastade barn och sen cyklade vi hem igen! Jag kan säga att det gick ganska tungt i uppförsbackarna med Hilma och cykelstolen, Meja, Melvin och matkassen i cykelkärran + att jag hade en Jonna framför som bromsade för minsta gupp!!!! Jag cyklade om henne...

När vi kom hem fortsatte barnen att leka, jag gick in och packade ur matkassen och började med lunchen som skulle bli tonfisksallad. Fick avbryta mitt i för att hjälpa Göran med att klippa klart huvudet och halsen på Morris.
När Morris var klar gjorde jag klart salladen men innan vi åt så klippte jag Molly (Susannes hund) också, hon ska ju ha valpar snart så det kan ju vara skönt att ha pälsen fixad!

När vi äntligen kunde sätta oss och äta så var alla hungriga och alla åt mer än jag trodde av maten! Jag hade riset bredvid så man själv kunde välja hur mycket man ville ha, misstänkte att barnen ville ha mer ris än sallad!

Efter lunchen bäddade vi ner Towe och Hilma i vagnen, Casper gick med dem till Susanne och vi gjorde oss klara för en cykeltur! När Casper kom tillbaka så trampade vi iväg, Meja satt i cykelkärran och Melvin i cykelstolen, Jonna, Casper och Tony cyklade så klart själva.

Vi tog en tur till andra sidan byn, Göran skulle kika på en bil som han skulle få köpa billigt av en kompis, vi måste ju ha en till bil som fungerar och inte drar så mycket om och när Göran ska börja jobba, kan vara bra att jag har en bil hemma om dagarna ju!

Barnen passade på att cykla lite på skolgården medan vi kikade på bilen och pratade med grannen till han som har bilen, jo för han som hade bilen var iväg och jobbade.
PÅ vägen hem stannade vi till på Grindes och handlade glass! Vi var lite ekonomiska och köpte ett 6-pack med "Icas mumsbitar" typ magnum mandel, hade ju tänkt att det måste bli billigare och det blev det med råge! Ett sånt paket kostar 28.00 kr och en magnum kostar 22.00 så man sparade en rejäl peng på att vara lite smart!

Vi åt glassarna och sen cyklade vi vidare, först till Susanne en sväng för att hämta Hilma och Towe, Melvin stannade kvar och vi andra cyklade och gick hem, jag lämnade min cykel och gick med vagnen.

Sen var v ute en bra stund, jag gick ner i källaren en sväng och eldade och ganska snart var det dags att börja tänka på middagen.. det blev "fisch and chips" fiskpinnar och pommes! En ny variant som vi inte prövat förut... jag och Göran åt resten av tonfisksalladen till!

Klockan var 19.00 när vi ätit klart och barnen gick ut igen, Tony kom hem med Melvin och jag gick för att hämta min cykel, men innan jag gick ut så tuttade jag Towe, bytte blöja och satte på pyjamas och sen fick hon lite tutte igen innan jag lade henne i sängen för att sova, tog med mig barnvakten ut till Göran.

När jag kom tillbaka så hade Towe precis somnat, Casper hade fått gå in några gånger och gett henne nappen. jag tog med mig Hilma in, bytte på henne och satte på pyjamas innan hon fick välling, sen var det bara att borsta tänderna och tvätta av innan hon nästan stupade i säng!

Nu är klockan 20.45, meja och Melvin sitter inne på toa och skiter i kapp, ska nog ta och natta dem också, men de lär väl vilja ha lite kvällsfika innan de ska sova, funderar på fruktsallad!? Vi får se...

I alla fall så är Göran ute och fixar lite på "den nya" bilen som han fick köpa för en billig peng, ny besiktad är den också, han fick den extra billigt då han var chaufför i söndags!

Var ner i källaren för en stund sen och nu är det färdig eldat för denna gång. tankarna kom upp till 80 grader i alla fall, hade tänkt fylla dem till 90 grader men 80 fick räcka!

Natta lite barn och hänga tvätt å är kvällen ledig sen! Kanske jag tar en promenad med vovven sen!?

Puss puss



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus