Börjat dagen...

Vi har börjat dagen, jag klev upp 05.45 då alarmet ringde, var ju tvungen att kliva upp och väcka Göran som somnat på soffan... men han klev upp själv precis när jag gick ner för trappan... men det gjorde inget för Towe var ändå vaken och behövde en ny blöja!

Vi bytte blöja och sen satt vi och  sällskapade med Göran i köket medan han åt frukost, Casper vaknade och klev upp vid 15.55 tiden, han klädde på sig och gick ut med Morris på en gång.

Melvin kom tassande ner för trappan, han gick och kissade och sen ville han kika på "Karlsson på taket". Meja som smugit upp till mig i natt vaknade också så småningom och kom och satte sig i soffan bredvid mig och Towe som nyss hade tuttat.

När Towe myst klart med mig i soffan bäddade jag ner henne i sängen och gick till köket och började med gröten, när den var klar gick jag och klädde på mig och sen hämtade jag Hilma som då hade vaknat.

Nu har vi ätit, jag har pockat ur diskmaskinen och plockat undan lite på bänken, barnen kikar vidare på "Karlsson", snart ska vi ta på oss kläder, Hilma är redan klar och nu ska jag fortsätta med Towe.

Vädret år grått och trist idag, men eftersom Meja ska på dagis så är vi ju tvungna att klä på oss och gå ut så då kan vi ju lika gärna ta en promenad också, sen en sväng på Grindes innan vi ska hem igen.

Nä nu är Towe grinig...

Kommentarer
Postat av: Sandra

Haha, nej, inte alls. Jag överdriver en aning när jag skriver om sånt där.

Men jag gillar inte alls att min mage putar ut, men jag gör ju inget nu för att den inte ska det heller, så då kan man ju inte gnälla, egentligen.

2011-04-20 @ 15:09:52
URL: http://perfectbynature.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus