Irriterad...

Kändes ganska bra när jag klev upp i morse men upptäckte ganska snart att inte allt var som det skulle... blev irriterad på Casper utan anledning och sen fortsatte det bara... men jag höll emot och försökte hela tiden och det gick även om det var jobbigt... bad om ursäkt gjorde jag också så klart!

Vi åt frukost, Meja och Melvin blev som vanligt kvar till sist... Casper och Jonna åkte till skolan och när meja och Melvin äntligen hade fått i sig några skedar gröt, jag hade plockat i diskmaskinen och matat Towe var det dags att klä på och borsta tänder. Glömde mina egna så klart.... ingenting var organiserat och inget flöt på alls idag...

I alla fall efter mycket om och men så var vi alla + hunden utanför dörren strax innan 09.00! Så vi hann i alla fall i tid till dagis och vi fick med oss allt som skulle med!

Vi lämnade av Meja och sen gick vi en promenad, idag var ju hunden med så det gick inte riktigt lika smidigt som vanligt... men om man inte över så kan han ju inte bli bättre heller... stackars hundar när det är så mycket nya dofter på våren!

Sen blev inte saken bättre av att Melvin konstant satt och mumlade där längst fram på vagnen och jag var tvungen att stanna för att höra vad han sa! Dessutom så ville han gå själv en bit och det var ju som att vänta på en snigel och hela tiden sa han "mamma vänta på mig!"

När vi äntligen var hemma igen så hade jag ont i fötterna, en Melvin som fortfarande pratade konstant, det var grus överallt vart jag satte fötterna i hallen, drog av med dammsugaren men det var visst inte bara i hallen det var grus... suck!
I alla fall så tog vi oss in i köket, Towe sov ute i vagnen och  jag, fikade frukt med Hilma och Melvin... fortfarande så var jag irriterad, egentligen utan anledning men så kändes det i alla fall och Melvin han fortsatte pladdra och pladdra!

Vad som egentligen orsakar min irritation är/var nog att jag var väldigt less och irriterad precis innan jag lade mig för att sova och antagligen när jag somnade också!

Göran somnade vid 21.00 tiden i soffan igår och det är ju inte något konstigt då han kliver upp tidigt och jobbar en hel dag... han är ju inte van det så det tar nog ett tag att vänja sig... men det jag blir så less på är att det är så himla svårt att få kontakt med honom sen...
Jag hade tänkt göra fika i en av reklamerna när vi kikade på BB men fick först och främst knappt ur honom om han ville ha fika eller ej + att meja vaknade och jag bad honom ta henne medan jag försökte skynda mig att fixa fika... hann förstås inte klart förrän reklamen var sluta även fastän Göran tog hand om Meja och fixade te...

I alla fall så somnade han om direkt efter fikat och jag satt här och bloggade lite medan jag väntade på att det skulle brinna klart i pannan då inte spjället stänger sig själv om det ska...
Towe vaknade och jag tänkte att Göran kunde gå upp till henne så skulle jag komma senare när jag plockat undan, varit ut med hunden, borstat tänderna och varit ner i källaren.... MEN det tog mig TRE gånger att förklara för honom på enklaste sätt och ändå så fattade han inte och han missförstod mig och blev grinig och tyckte dessutom att jag var helt korkad och sur!!!
Han gör det ju inte med vilja men det blir ändå jobbigt!

Ja i alla fall så somnade jag lika sur och grinig och det lär ju vara därför!

Men efter frukten, en sväng med dammsugaren, en bit mörk choklad (Lindt 70%) så kändes det lite bättre! Poppade musik och hängde lite tvätt också innan lunch... nu är typ alla mindre tvättkorgar fyllda och mer därtill med tvättad och vikt tvätt som Göran ska lägga på sin plats! Hoppas han gör det i eftermiddag för annars kan jag inte tvätta mer... måste ju ha en tvättkorg över som jag lägger tvätten i innan jag hänger den!
Har tvättat en maskin med handdukar som jag är lur på om jag ska hänga ute idag!

Efter en lunch bestående av äggröra och korv till mig och korv och ris till Hilma och Melvin så sover de sött ute i vagnen, bara jag och Towe inne, tills nu då Jonna och Casper kom hem från skolan!

Ska hämta Meja på dagis vid 14.00 och innan dess så ska jag bara fortsätta och ta det lugnt! om det går!? Humöret känns i alla fall som att det är bättre, men det lär väl visa sig!

Puss puss ås länge...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus