Kalaset!

I Lördags hade vi kalas för lillebror! Vi tog det lugnt på förmiddagen, åt frukost, klädde på oss och gick ut. Jag pratade med pappasen en sväng och talade om att jag tänkte handla att till tårtorna så jag kunde göra dem i förväg och så slapp det blir stressigt när de kom.

Efter att ha skrivit på en lapp vad som skulle handlas så bäddade jag ner Towe i vagnen och sen tog jag med mig Jonna till Grindes. Meja hade fått följa om hon inte fortfarande hade legat och tjurat i hallen, hon ville inte klä på sig själv och jag sa att jag skulle hjälpa henne bara hon satte på sig fleecedressen själv!

När vi kom hem från Grindes gick jag in och packade ur kassarna, hjälpte Meja som fortfarande var kvar inne, men hon fick fortfarande ta på sig fleecen själv! Meja gick ut och jag började med tårtorna.

Morris smet precis när jag var klar och tänkte gå ut, jag gick efter honom och när jag kom tillbaka hade pappa, Milla och Jacob kommit, Erik (Millas pappa) var också med. Så det blev i alla fall så att vi gick in och åt lite smörgåstårta!

Jacob bara en stund efter att de kommit!

Måste ju samla lite bilder på lillebror!

Ser lite lätt förvånad ut...

 

Smörgåstårtan!

Tårta med banan och marsan fyllning...

marsan och drottning fyllning!

Hilma när hon precis börjat fika...

Jacob äter tårta för första gången och helt själv dessutom! hans mamma tyckte inte att det var kila koj med kladd som han tyckte ;0)

Hilma ich jacob kladdar i kapp!

Melvin gillar också tårta!

Casper vill egentligen inte vara med på bild... (som vanligt)

Jonna och Marcus...

Meja äter fint utan haklappen!

Mums!!! tycker Jacob!

Hilma vann kladd tävlingen idag också!!!

 

 

Kladdigast och gladast!!!

 

Det var bara att sätta Hilma i badet efter allt kladdande! Meja och Melvin fick också göra henne sällskap då de hade...

 

passat på att sminka sig lite...

Melvin hade i allt sminkandet glömt att han behövde springa på toaletten då han blev kissnödig... därav hans bad!

Nybadad Meja som myser i mammas knä!

Meja myser med mamma igen!

 

Vid det här laget var klockan redan 18.30 så barnen som badat fick ta på sig pyjamas! Sen innan det var dags att laga sen middag var det äntligen dags för Jacob att öppna paket, han blev så trött efter allt fikande så storasyster (jag) tvättade av honom, tog fram nappen och snuttis och bäddade ner honom för en sovstund! han var sååå trött!

 

Papperet var roligast av allt!

Mjuka klossar och badleksaker fick han från oss!


Lillebror satt hos stirasyster då han öppnade sina paket!







Pappa och Milla hade även tagit med en del av hans andra presenter till oss så att det skulle bli lite mer för honom att öppna!

Efter en jätte god middag som Göran lagade så var alla trötta, Hilma nattade vi innan middagen, hon fick sig lite välling och sen var hon helt färdig! Hon sov inget på hela dagen så jag förstår att hon var trött!

Melvin somnade så småningom på soffan, Towe däckade hon med så ett, tu, tre så sov halva barnaskaran!

 

Även Jacobs tålamod började tryta...

Koncentrerad min!

Nu ville han åka hem och sova!

 

Jag plockade fram en pyjamas i storlek 80 till honom, som han fick på sig innan de åkte hem, bara att fixa välling och lägga hoom när de kommer hem sen och då blir det ju faktiskt mycket smidigare än om man måste börja stöka på med ny blöja och pyjamas innan!

En lång men härlig och lyckad dag! Hoppas att lillebror tyckte om sin första födelsedag, även om vi tjuvstartade, han fyllde ju inte år förrän på söndagen den 17 april, vi hade kalaset på lördagen den 16:e...

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus