Meja hos kompis!

Idag när jag skulle hämta Meja på dagis vid 14.00 så hade både Jonna och Casper hunnit komma hem så de passade Towe medan jag gick, Hilma och Melvin sov fortfarande ute i vagnen!

När jag kom ner på dagis möttes jag av glada barn som var ute och lekte! Meja och Cornelia leker tydligen mer och mer med varandra och nu räcker det inte med att bara leka på dagis, nu vill de leka hos varandra!

Cornelia skulle hem samtidigt som Meja och det slutade med att jag och Morris fick gå hem ensamma igen för meja följde med Cornelia hem för att leka vidare! Lukas var hos Tony och lekte så Meja skulle få skjuts hem när Lukas skulle hämtas!

En sån här gång märks det att barnen blir större, första gången som hon följer med kompis hem, eller nästan, hon har varit hos Ottilia några gånger också men dit är det ju gångavstånd... lite annat...

Det hade gått bra med Towe, hon satt i babysittern när jag kom hem, Jonna hade tagit mest hand om henne då Casper hade kompis men de var alla i vardagsrummet, eller mitt emellan vardagsrummet och Caspers rum om man ska vara noga...

Casper och Måns gick ut och lekte i sandlådan, Jonna hängde ganska snart på, Hilma och Melvin vaknade efter en stund, jag fixade på dem lekkläder sen fick de också vara med och leka!

De var inte ute så länge, 30 minuter kanske och då var det snart dags att laga middag! Jonna hjälpte till! Men hon hann inte äta middag med oss då det var en extra träning med kören idag och den började redan 16.30 så hon fick med sig en banan.

Göran kom hem vid 16.40 och då var middagen klar. Lyckades torrkoka potatisarna på slutet, vattnet tog slut jätte snabbt... har aldrig varit med om det förut... men någon gång ska väl vara den första!?

Vi åt och sen kom Meja hem, men hon ville inte ha någon middag, hon och Melvin ville vara ute och leka, Göran var ute med dem. Melvin kom in ganska snart då han av misstag lagt sig i en vattenpöl, han fick göra Hilma sällskap i badet, jag hade precis badat Towe tillsammans med henne.

Meja och Göran var ute och krattade tills klockan var 19.00, när de kom in sprang jag ner i källaren och tände upp innan det var dags för barnen att äta kvällsfika för att sedan krypa ner i sina sängar.

Nu sover alla och vi har nyss fikat te och hårdbröd, snart är det BB och sen sängen! men först ska jag ner i källaren för att kolla läget!

Puss puss







Kommentarer
Postat av: Pappsen

Det verkar i alla fall som dagen vände med humöret, skönt det :o)



Ja det går fort när dom små blir "stora" ibland allt för fort, första året med Jacob har gått fantastiskt fort så man känner, som Milla säger, att man inte hänger med alls riktigt, man får som sagt försöka rå om dom så gott man hinner innan dom flyttar hemifrån :)



Hoppas ni får en bättre dag imorgon :)



Puss & Kram



Pappsen

2011-04-19 @ 22:11:23
URL: http://patetiskabloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus