Mjölkstockning....

Aj, aj, aj...

Jag har varit så klantig att jag igår när det blåste satt ute och tuttade Towe flertalet gånger! Försökte täcka med en filt men eftersom tanken slog mig och jag bara struntade i den så är detta mitt straff!

Jag har ju ingen allvarlig mjölkstockning, bara så pass att det högra bröstet är ömt och här en fin rosa strimma + att jag har drygt 38.0 graders feber... har tagit Ipren 2 gånger för att häva inflammationen samt hålla ner febern... annars hade jag väl legat med 40.0 grader minst!

Men fastän tempen inte är så hög så har jag ont i varenda muskel i kroppen och det ilar i de större lederna... men som sagt så får jag skylla mig själv!

Vi har dock varit ute hela dagen, jag stoppade om tuttarna ordentligt med fetvadd sen hade jag en tröja + fleecejacka + täckvästen på! Men det har behövts idag för det var inga ljumma vindar direkt...

Jag hade med mig te ut så jag kunde hålla mig varm och så gick jag in varje gång Towe skulle äta!

Vid 16.00 tiden var det dags för henne att äta igen och då gick vi in för dagen, jag kände att febern kom krypande igen så i med en Ipren (den 2:a för dagen) och sen tog jag med mig Towe till köket och så kokade vi linssoppa!

Nu är de 4 minsta barnen nattade, jag fryser inte länge, Göran och Casper är iväg och spelar bandy och Jonna kommer snart hem från Nikita... tror bestämt att donnan ska få krypa i sin pyjamas och sen ska vi mysa ner oss i soffan med lite popcorn! Lite mamma-Jonna tid skadar ju inte!!!

För övrigt så hoppas jag på att bröstet är friskt igen i morgon och sen ska jag vara riktigt försiktig! Borde ju ha lärt mig då jag haft lite mjölkstockning en eller flera gånger med alla utom Casper och Hilma!

Aj, aj, det ilar i mina knän... blä men skyll sig själv!

Puss puss

Kommentarer
Postat av: Pappsen

Aj Aj Aj.... vet INTE hur det känns men kan livligt föreställa mig att det alls inte är skoj... att man fick ont i kroppen visste jag inte om mjölkstockning... Men just den biten vet jag hur den är... Just nu håller det sig till myrkryp i benen men det räcker kan man ju säga :)



P&K

Pappsen

2011-04-29 @ 21:31:01
URL: http://patetiskabloggen.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Det är nog inte själva mjölkstockningen som gör att jag får ont i kroppen utan snarare febern och att jag har en inflammation i kroppen... får även lie känningar i livmodern... men som sagt så hoppas jag att det är över eller i alla fall mycket bättre tills i morgon!



P&K

2011-04-29 @ 23:06:57
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus