Sista April!!!

Hade feber hela natten, men svettades mest och slapp frysa i alla fall. Vaknade riktigt och klev upp vid 09.30 tiden då jag först bad Casper ta ner Hilma och sen Towe, ville inte bära dem ner för trappen då jag hade feber och kände mig vinglig...

Vi gjorde frukost och åt, sen tog jag med mig Towe upp igen, jag bytte blöja på henne och sen lade vi oss under täcket igen, tog med mig riskudden som jag värmt i mikron och bröstpumpen, tänkte att jag skulle pumpa tomt efter att Towe tuttat så kanske det skulle ge med sig snabbare!?

Har i alla fall legat i sängen i stort sätt hela dagen, på förmiddagen tog Göran med sig barnen på en tur med "nya" bilen, Jonna var hos Elin. Sen kom de in och Göran fixade sen lunch, jag var ner och åt och sen gick vi upp igen Towe och jag!

Efter lunchen åkte de en sväng till, Hilma fick vara med farmor och sen hämtade de domkraften i garaget åt Benny så han kunde komma åt och kika under bilen, tydligen någonting som lät illa...

Jag klev upp vid 17.30 tiden och då var fortfarande alla ute, jag lade Towe på en filt på golvet i köket med några leksaker, jag plockade undan lite på bänken och sen satte jag igång med att laga middag, idag blev det pizza!

Jag tog det väldigt lugnt så det tog sin lilla tid, Melvin kom in i omgångar och hjälpte mig lite... 19.30 var pizzorna klara, gjorde 4 st när jag ändå var på gång, jag dukade och tog emot barnen som kom in sen fick vi vänta lite extra på Göran som gjorde klart det sista på bilen...

Jonna kom hem en stund innan från Elin och  Tony kom hem med Hilma...

Vid 20.00 tiden satte vi oss och åt och när vi var klara var det dags att göra oss klar för att gå ner och kika på brasan! Alla barnen (utom Casper) fick ta på sig pyjamas och sen fleecedressar och täckvästar, jag klädde på mig ordentligt och sen gick vi. Göran såg till att Meja och Melvins nappar kom med också!

Nere vid brasan träffade vi på Jessica, Hanna, Lukas och Lennart, Jessica och barnen stod med oss mest hela tiden och det var ju skoj att ha någon att prata med! Trevlig tjej det där! Hon och Lennart brukar ju vara med och spela bandy med Göran och gänget på onsdag och fredag kvällar.

Vid 22.00 tiden drog de av raketerna och sen samlade vi ihop barnen för att gå hemåt. Väl hemma så var det bara för barnen att klä av sig och kissa sen var det marsch i säng, skuppade tandborstningen....

Hilma och Melvin somnade på stört, Towe lika så fast hon fick så klart en rejäl omgång tutte först, Jonna somnade ganska snabbt hon också, men Meja var det som sagt lite svårare med.... men allt går! Casper han sover hos farmor i natt!

I morgon hoppas jag i alla fall att jag är piggare och slipper ligga i sängen halva dagen... för i morgon får vi besök av mamma, Tommy (tremänning) och hans tjej Jenny, de ville gärna komma och träffa oss hela högen!


Trevlig Valborg på er alla där ute!

Kommentarer
Postat av: milla

Fy så jobbigt med feber och elände, hoppas att du är bättre imorgon. En stor krya på dig kram från oss i Sveg.



Kan tänka mig att det nog var lite konstigt för barnen att lägga sig utan napp ikväll, men de är duktiga små troll.



Själva somnade vi ifrån brasan i år, men det kommer ju ett nytt år.



Ha det gott och hälsa alla trollungar från oss, så få du ju inte glömma att hälsa till Göran med ju.



Krya på dig. Kram kram

2011-05-01 @ 00:41:44
URL: http://johanssonochegeklint.blogg.se/
Postat av: Pappsen

Tråkigt att det blev som det blev men så är jag ju heller inte helt på mattan heller... jag har varit lite som Jacob idag och sovit säkert tre ggr med den sista vändan ikväll... känner mig fortfarande trött men i alla fall så är det mindre ont än det varit på ett tag... kanske inte så konstigt heller... baciller på jobbet, en del kommer med hem från dagis med och så mitt taskiga immunförsvar på det men jag hoppas i alla fall jag kan ta medicin till veckan så lederna gnekar mindre :)



Fint att ni tog er iväg i alla fall och hoppas du kryar på dig, vet ju att du heller inte är den som gillar att ligga sjuk :)



Puss & Kram även från mig då... kanske inte på Göran men du kan väl nypa till honom när du får chansen :)

2011-05-01 @ 01:55:15
URL: http://patetiskabloggen.blogg.se/
Postat av: Camilla 30 år & 8 barnsmamma

Usshh jobbigt att vara sjuk hoppas du blir frisk snart.

vi köpte studsmattan på leklust i Mora när det var rea förra sommaren..

det var ett jättebra köp,vi är jättenöjda..



Har ni studsmatta?



mvh Camilla

2011-05-01 @ 20:13:17
URL: http://minstorafam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus