Towe 3 månader!!!




Idag blev hon hela 3 månader vår lilla bebis!


Jag tycker att hon växt mycket de senaste veckorna och det fick jag bekräftat idag! Hon vägde drygt 6 kg och är nu 62 cm lång!

Hon är för övrigt väldigt pigg längre stunder nu, väldigt social och vill gärna prata och är ofta glad, visar riktigt de där fina smilgroparna hon har!
Sover längre stunder gör hon också, äter och skiter som hon ska!

Är så otroligt glad över att hon finns här med oss, hon har verkligen blivit en helt egen individ redan, precis som de andra så har hon ett helt eget utseende och utvecklas helt på sitt eget vis, så roligt att se!

Puss puss på din älskade vän, vi älskar dig <3<3<3

Kommentarer
Postat av: Nena

Sååå söt :o)

2011-04-06 @ 23:56:10
Postat av: Pappsen

Ja och så har hon ju lagt på hull nu också, i början var hon ju lite av en streckgubbe om man säger så... Måste säga bara att hon är väldigt på och tidig i utvecklingen, greppar saker redan och ska ha in dom i munnen, försökte ju till och med att få in foten i munnen då jag satt med henne i knät... =o)



Goa som socker är ni allihop och det är trotts den stora familjen ganska skönt att komma över då och då och få rå om er allihopa, som sagt det var dessutom ett mål med att flytta upp så det blev ju rätt även det :)



Kram Kram på er



Papps/Moffa

2011-04-07 @ 23:03:09
URL: http://patetiskabloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus