Utvecklingssamtal...

Denna dag har gått fort!
Jag klev upp vid 06.00 med Göran, fixade smörgåsar med ägg till honom medan han var på toa och gjorde sig i ordning, han tog även med sig ett äpple och en banan...

Göran åkte och Casper var ut med hunden, Jonna klev också upp tidigt!! Jag gick upp och lade mig med Towe 15 minuter, pratade och gosade lite innan vi gick ner, bytte blöja och klädde på!

Melvin kom ner medan jag stökade på i köket, plockade ur diskmaskinen oh förberedda inför frukosten, Hilma gick jag upp och hämtade strax efteråt. Meja klev upp sist som vanligt!

Vi åt frukost, Casper och Jonna gick till bussen, vi satt kvar en stund till vid frukostbordet för både Meja och Melvin var sega och ville inte riktigt äta...

När vi äntligen övergav frukosten blev det till att borsta tänder och klä på oss på en gång innan de fick göra något annat, Meja kikade på bompa, Hilma och Melvin lekte och jag tuttade Towe innan vi skulle bege oss ut...

Ute regnade det så det blev galonisar på för Meja och Melvin, Hilma fick ha overallen för hon skulle ju ändå bara sitta i vagnen, till Towe skippade jag åkpåsen, tog på den fodrade fleeceoverallen och bäddade om henne med en fleecefilt, själv tog jag på mig vind/regn stället och mina Easy Tone skor.

Vi lämnade Meja på dagis, Melvin satt på vagnen framför Hilma och vi gick på en promenad i det friska regnet, inte ösregn som tur var! Skönt var det i alla fall!

Melvin somnade i Hilmas knä... inte första gången... hihi...


Towe låg och kikade! Men somnade rätt snart!

När vi kom hem var klockan ganska precis 10.00, Towe fick sova kvar ute medan vi gick in och åt frukt, apelsin, banan och kiwi blev det!

Sen lekte Hilma och Melvin inne på rummet en stund, poppade lös och dansade till härliga barn låtar som är lite upp-poppade, jag satt och kikade en sväng på datorn, men den var så seg just då så jag gav mig rätt snabbt. Towe vaknade efter en sund och var lite tutt sugen!

Till lunch blev det korv och makaroner till barnen, jag tog en te-kaka som jag delade på mitten, stekte två ägg och lade på, men under äggen smög jag dit några tunna skivor vitlökskorv!!! Mumsigt blev det!

Hilma var jätte trött när vi ätit så henne bäddade jag ner i vagnen, Göran kom hem vid 12.45 tiden, jag skrev en handlingslista, Maria kom vid 13.10, hon skulle passa Hilma och Melvin medan vi åkte på utvecklingssamtal för Jonna och Casper på skolan, 13.15 skulle vi vara där! Och vi hann!

Samtalen gick bra, Casper passade Towe medan vi hade samtal med Jonna, stolt storebror!!! På vägen hem gick jag och Göran in på Grindes och handlade, sen hämtade vi Meja på dagis som idag fick lov att stanna till 15.00 och så är hon helt ledig på torsdag!

Klockan 15.15 var vi hemma, vi packade upp maten och ganska snart så satte vi i gång med middagen så Jonna skulle hinna i tid till kören som började 17.00.
Falukorv med kålrotsfräs och potatis blev det idag, en ny rätt från ett nummer av "billiga veckan", ingen hit hos barnen, vi tyckte det var gott men ingen succé...

Jonna knallade iväg till kören, jag plockade ur diskmaskinen och dukade av, Göran plockade i diskmaskinen och jag eldade.
Barnen lekte och kikade på bompa, lite dans till poppig musik blev det också innan det strax innan 19.00 blev dags för kvällsfika.

Nattade barnen, Casper låg och läste i minst 30 minuter, läste ut boken och började om från början, slutade med att han läste ut den igen, han läste högläsning för sig själv med tanken att han ska förstå och hänga med i texten bättre och upptäcka eventuella uttalsfel...

Göran är trött, han sover på soffan och har gjort i över 1 timma, jag ska ner i källaren och kika en sista gång och sen ska vi mysa med glass framför BB, hittade en smak "hallon & saltlakrits" som vi bara var tvungna att pröva!!!

Puss å kram

Kommentarer
Postat av: vickan

Å vart hittade du den glassen har letat så. Är den på pinne eller i ask?

2011-04-12 @ 21:50:21
Postat av: Kimsan

Sia tror jag, på Ica Grindes i ask!!! 2 för 15kr denna vecka! Prata med mamma Karin så kan hon säkert fixa ;0)

Kram

2011-04-12 @ 21:51:53
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus