En klar och fin vårdag!


Idag blev det kyrkis för mig och de 4 minsta barnen!

Flirtade med Karin när vi kom fram, frågade om Meja och Melvin kunde vara själva med henne en stund så jag kunde ta en liten promenix med de andra två i vagnen!

Efter 30 minuter var jag tillbaka och de hade varit snälla och hjälpsamma! Hjälpt Mia att duka och göra i ordning till tanternas 11-kaffe!

Hilma somnade under promenaden och vaknade precis när alla ätit klart lunchen, klockan var bara 12.00 så vi stannade kvar lite längre än de andra så att hon också fick äta!

Strax efter 13.00 begav vi oss hemåt, Meja åkte fram på vagnen och Melvin satt på handtaget, han var så trött att han nästan somnade vid matbordet under lunchen...

När vi kom hem bytte jag om på barnen, fleecedressar och galonisar på, Melvin ville sova och det fick han! Towe sov sött hon också!

Casper var hemma hos Tony och lekte, Meja och Jonna lekte i den vita saaben och Hilma strosade runt och lekte med sitt!



En halv vattenkanna!


Vårt hus blev det en bild på också... så här bor vi!


Jonna och Meja i saaben...


Hilma rymmer...


Men inte så långt denna gång... hämtade henne en gång innan också då hon smet medan jag hängde upp handdukarna på torkvindan (premiär för i år!), tog bild på henne då också men med mobilen, fick inte överföringen att funka precis nu så jag ska försöka få in de bilderna senare!


Tillbaka på gården så måste vi smaka på lite grus...


Melvin han sov och sov...


Towe lika så... 3 timmar blev det nog i ett streck!

Göran kom hem strax efter 16.00 tror jag det var, då gick vi in och värmde soppa till middag! Göran hade köpt med sig bröd då jag inte hunnit baka något och det var tomt på den varan  frysen...

Vi åt, barnen lekte, ritade och dansade!

Jag eldade och dammsög, Göran kikade på Jonna och Caspers vårtor och innan det så städade han runt handfatet i badrummet!

Det blev dags för kvällsfika och sen nattning, i kväll sprang alla som yra höns hit och dit, nattningen drog ut på tiden och barnen hade svårt att komma till ro och somna...

Melvin kom ner och skulle bajsa, Jonna kom upp och skulle dricka vatten, Hilma hojtade från sängen, Casper kunde inte sluta prata med oss och Meja var den enda som kunde det där med att somna utan bekymmer för ovanlighetens skull! fast hon är oftast jätte duktig hon också!


När jag gick upp för att lägga Towe så var lamporna tända i Hilma och Melvins rum och de sov äntligen sött! Inte första gången Melvin gör Hilma sällskap...


Små söta barn...


Så rofyllt att se dem när de sover!


Towe var vaken när jag lade henne i sängen men hon somnade ganska snart!

Nu är det bara jag vaken, jag har vikt och hängt lite tvätt, var inget speciellt på tv + att Göran kikade på en film så jag satte mig här, och Göran slocknade! Faste det gjorde han redan innan jag satte mig!

Snart blir det BB, men först ska jag kika om jag kan få till lite bilder från mobilen också!

Puss puss så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus