Vi flyger till Blåkulla!

Dagen började med att jag klev upp 05.45, Melvin vaknade precis när jag skulle å ner och han hade visst kissat i sängen... han vaknade själv av att han gjorde det... aja, första gången han misslyckas efter att han slutat med blöja på natten... bara att duscha och tvätta...

Jag väckte Göran som klev upp och åkte iväg.
Barnen vaknade en efter en och det blev så småningom dags för frukost, men innan var jag upp på vinden och hämtade en påse med sjalar så att barnen kunde klä ut sig.

Så här såg Jonna ut när jag skickade iväg henne till skolan:



Casper ville inte klä ut sig så han slapp!
Men de andra barnen ville så klart också vara påsk fina, vi gjorde oss klar för att lämna Meja på dagis och sen gå till kyrkis.
Så här såg de andra ut när vi skulle gå:


Hilmafis!


Söt Melvin!


Fin Meja!


och så alla tre på vagnen precis när vi skulle lämna gården...

Vi lämnade av en glad och förväntansfull Meja på dagis och sen knatade vi vidare...
Träffade Karin på kyrkis som blev jätte glad av att idag få besök av små fina påsk kärringar!
Annika och Josefin kom också så småningom, men sen kom det inga fler...

Karin bjussade på påsk buffé till lunch och chokladpudding och glass till efterrätt.
Då det var dags att gå hem var det hela +14 grader ute och nästan vindstilla, Hilma och Melvin i vagnen och Towe i bärsjalen!

Melvin somnade aldrig i vagnen, bara i 2 minuter, sittande men han vaknade då jag skull lägga ner honom... vi hämtade Meja på dagis och knatade hem.

Jonna och Casper var redan hemma, jag föreslog för dem att de kunde gå ut och "påska" hos granarna om de ville, och det ville de så klart!
Vi bättrade på sminkningen och sen knatade Jonna, Meja och Melvin iväg... jag hade tänkt stanna hemma men kom ganska snart på att jag skulle gå med dem.
Casper ville också följa så vi tog Morris i koppel, låste dörren och så gick vi efter de andra, Towe hade jag lagt i vagnen när vi kom hem så hon och Hilma sov så gott!

Det blev en mycket längre vända än jag tänkt, gick ända förbi Campingen, tänkte på de äldre som bor där bortöver, eftersom det låg utefter stora vägen så kanske det inte kommer någon och "påskar" där hos dem!? Och alla blev så klart jätte glada!

Klockan var strax före 15.00 när vi gick och den var strax efter 18.00 när vi kom hem! barnen var jätte nöjda, de hade fått både pengar och godis!
Hur mycket pengar de fick vet jag inte för Göran delade upp det direkt när de kom hem utan att räkna så noga, bara att det blev lika i alla högar, men drygt 200 kr blev det nog ändå!
Godiset hällde jag upp i en skål:



Bunken rymmer 7,5 liter så barnen var MER än nöjda!

Sen åt vi middag som Göran lagat, spaghetti och korv blev det idag och det var skönt att det var något lättsamt att äta!
Barnen var trötta, egentligen ville de smaka av godiset men det får vänta tills i morgon... de smakade bara 2 godisar var under hela vårt färd till Blåkulla och det var bra gjort tycker jag!

Jag gick ingen promenad i morse, men jag fick visst en rejäl promenad ändå idag, drygt 3 timmar med en dubbelvagn med 4 barn på! Meja och Melvin satt fram på vagnen nästan hela tiden, Jonna och Casper gick utan att gnälla, Casper gick hem någon timma före oss eftersom vi hade med oss Morris. Fick ingen bild på honom men en mustasch och lite skägg fick jag måla dit i alla fall!

GLAD PÅSK PÅ ER ALLA!!!
Puss & kram

Kommentarer
Postat av: Jenny

Vad fina barn ni har!

2011-04-25 @ 22:41:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus