Inskolning klar!?

Igår klev vi  upp 06.15 som vanligt och det blev gröt till frukost, Jonna och Casper åkte på skolan, Caspers klass skulle vara i skolskogen hela dagen. Vi andra tog det lite lugnt, plockade med disk, klädde på, bytte blöjor, borstade tänder och annat och strax innan 09.00 var det dags för M&M att gå till dagis.

Jag var kvar med dem i ca 1 timma, fyllde i lite papper och kikade hur Melvin trivdes, det blev fruktstund och sen utgång och då lämnade jag. Frågade Melvin som egentligen bara skulle vara till 11.00 om han fortfarande ville äta lunch och det ville han absolut! Så det blev en heldag för honom 9-14 lika som för Meja om inget inträffade för då skulle de ringa.

När jag kom hem hade Hilma lite mys med popcorn och film, hon fick ju inget mys i helgen och då hon blev helt ensam med pappa hemma så passade det ju bra, Towe låg ute i vagnen och sov, jag lade henne 08.30 då hon var jätte trött!

Vi tog en lugn dag, ringde några samtal, fixade försäkringen på bilen som äntligen blev överskriven på oss efter att spärrar tagits bort. Vi kikade på film, Towe vaknade så småningom och då pausade vi för lunch. Efter lunch var det Hilmas tur att sova och vi kikade klart på filmen innan barnen kom hem från skolan kl 13.30.

Strax innan 14.00 var det dags för Towe att sova igen, Hilma sov fortfarande och jag bäddade ner Towe bredvid henne innan jag knatade ner till dagis för att hämta M&M.
Melvin blev lite arg, han ville inte alls hem... hihi... Allt hade ått jätte bra och personalen tyckte att han var så mysig, go, duktig, underbar, väluppfostrad mm och det blir man som förälder glad av att höra! men vad säger man? Jag blev typ stum och bara log, klämde in med att han kunde ha humör ibland också! Meja hade så klart också varit duktig sa de!

Det var lite gnäll på vägen hem, trötta ben som ska gå hela vägen hem... typ 200 meter men när det är lite uppför så kan det kännas jobbigt...

Vi kom hem, jag väckte Hilma och vi åt mellis, en hårdbrödsmörgås och ett glas mjölk var alldeles lagom, Melvin hade velat ha mer men eftersom det var fotbollsträning senare så skulle det inte dröja så länge till middagen.
Efter mellis gick barnen ut och lekte igen.

Det blev pytt med wokgrönsaker och morotsstavar till middag, det gick åt ett helt kg morötter då det åts både till och lite före middagen, de fick 1-2 bitar var medan vi väntade på att middagen skulle bli klar.

Strax efter 17.00 tog Göran med sig Jonna, Casper och Tony till fotbollsträningen och jag lastade vagnen med resten av barnen och sen gick vi en sväng på Grindes för att köpa,  4 mjölk, 1 fil, 2 kg morötter 3 kg potatis och så ville barnen ha risifrutti men det fick bli hallonyoghurt i stället som de senare fick äta till kvällsfika.

På vägen hem gick vi förbi Susanne och där blev vi var i knappt 1 timma, barnen lekte och jag kikade när de snickrade lite smått på brokvisten.

18.15 knatade vi hem, packade upp matvarorna, åt kvällsfika, borstade tänder barnen blev nattade ganska precis vid 19.00, 19.15 sov alla utom Towe som tyckte att hon behövde bajsa lite innan det var dags att sova ;)

19.30 kom Göran och barnen hem från träningen, de duschade, jag duschade, Towe vaknade när jag duschade och Göran fick henne inte att somna om så han satt med henne i soffan då jag var klar ;). Casper och Jonna fick kvällsfika innan de 20.30 kröp ner i sina sängar, Towe var då fortfarande vaken men somnade strax innan 21.00.

Jag och Göran fikade också lite innan vi båda satt och slumrade i soffan före 22.00! Efter Mittnytt blev det godnatt även för oss!

Puss puss♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus