Massor av bad och lite annat...

I Lördags var vi som jag skrev sist på badet och här kommer några bilder:


Hilma redo för att hoppa i!


Älskar att flyta omkring!


Melvin den lilla fegisen har lärt sig han också att det inte är farligt!


Meja och Cornelia tampas på flytkuddarna!


Hilma är absolut inte rädd och vill pröva hon också!


och så en sväng i stora bassängen för att flyta lite till!


Efter bad blev det bastun! Men jag vet inte vad det blev med Melvins läppar på bilden... ser lite blåfrusna ut!


Sen gunga i solen lite så man torkar!


Och så fastnade vi som sagt hos maria och Emil och då var det självklart tvunget att pröva hans pool!


Vi gick en sväng på badet på kvällen också och då blev det lite fler bilder!


Melvin i stora bassängen!


Fick mig en bild på Meja och Jonna också... men inte så bra då de flänger runt hela tiden!


Glad Hilmasäl!


Göran jobbade  också och då klippte jag gräsmattan på förmiddagen, egentligen skulle Göran göra det på tisdag när han var ledig men nu slapp han! Det tog sisådär 2,5 timme och under tiden passade Jonna både Hilma och Towe! Towe sov första 1,5 timmen och M&M var ju hos farmor efter att ha sovit där!

Efter lunch som för övrigt blev blodpudding och bacon gick vi till farmor allihop och barnen fick glass. Vi var där tills Göran slutade, då sprang barnen ner till lekparken och jag och Towe gick hem för att möta Göran.

Det var tänkt att vi skulle till Sveg för att hämta Casper men han ringde och sa att han ville stanna någon dag till!
I stället tog vi en promenad till Thunells igen och då hade barnen kommit till Susanne igen och vi blev kvar där ett tag, eller ja vi blev kvar på middag också! grillat stod på menyn och det tackar man inte nej till!

Vi hade tänkt bada på kvällen men det blev inte om jag minns rätt...!?
Vi gick nog hem och nattade trötta barn i stället!


Måndag (1/8) tog vi det lugnt, Göran kände sig tussig, snorig och slö... Meja skulle till Cornelia och leka och Melvin följde med när jag skjutsade och ja han blev också kvar!

Vi åt tidig middag eftersom Göran skulle jobba 16.00-20.30, spaghetti och köttfärs med riven parmesan och vitlök!

När Göran gick på jobb packade jag badkläder och lite annat och sen åkte vi för att hämta hem M&M. Jag hade tagit med mig bullar och vi blev kvar i flera timmar! Trevligt att ha någon att prata med, barnen lekte ganska så bra, fast det blev lite bråk och tjafs då och då... men så kan det ju bli när 4 flickor och en liten pojke ska leka!

Klockan var 19.19 innan vi satt i bilen på väg till badet för att kvällsdopp, Towe som fått sig lite gröt vid 18.00 tiden somnade  i bilen och sov under större delen som vi var på badet, bredde på henne en filt och placerade bilstolen med henne i på en av bänkarna.

Barnen badade och bastade och när vi vid 20.00 tiden var på väg därifrån kom Susanne, Patrik, Tony och Benny och badade... men vi åkte hem ändå.
Men föst åkte vi tillbaka till Cornelia för att hämta Mejas badkläder som vi glömt så hon fick bada i Hilmas trosor på badet, men det gick ju också bra!

När vi kom hem satt Göran här ute och väntade på oss, vi gick in, fikade och nattade barnen!


Tisdag var Göran ledig och han skule få sovmorgon men somnade på soffan så han blev nog väckt vid 08.00 tiden ändå!

Vi åt frukost, barnen gick ut, Göran också, han satte sig med något prov som han måste göra för att få delegation när han jobbar...
Jag solade lite under tiden!

Senare tog Göran och Hilma en sväng i Toyotan och kom hem med glass! Och en stund efter glassen när Hilma sov i vagnen fikade vi fil och flingor innan vi packade ihop oss och åkte mot Sveg för att hämta Casper.

Klockan var runt 16.30 när vi kom fram och gissa om Casper blev glad för att vi kom!!! han kramade om hela familjen och speciellt Towe som han tydligen saknat mest av sina syskon och sen gick han över till grannen. Mickan och hennes dotter Tuva som är 9 månader! Alla de andra följde så småningom efter för att kika lite och säga hej!

Ganska snart gick vi ner till Sanstjärn och badade, eller barnen badade, jag hade också badkläder med och det var varmt i vattnet men jag får bada en annan gång, bättre att vara två för att hålla lite koll när det är ett nytt ställe för barnen att bada på, speciellt när det fanns en stor brygga!

Milla och Jacob kom lite senare efter att Jacob fått fylla på magen med lite välling, pappa var fortfarande på jobbet, jobbar till 18.00...

Fotade lite när barnen badade:







Towe satt i vagnen...


fast sen fick hon också bada!


jacob badade också en stund men tyckte det var intressantare att kräva i sanden!


Hilma klättrar i bakgrunden!


Alla barnen badade och hade roligt, här sitter jag och Tuttar Towe som fått kommit upp ur vattnet och Milla fick låna kameran!

På vägen tillbaka till pappa så plockade baren både blåbär och hallon, Jonna blev kompis med Fanny och Ida som Casper lekt med mycket och  efter att vi kommit fram och Jonna bytt om så knallade hon över till tjejerna!

Det dröjde inte länge förrän pappa kom runt hörnet och han hade handlat med sig lite lätt middag, korv med bröd! Barnen gick återigen till grannen en stund, jag var också dit och kikade och pratade lite innan jag gick in för att steka korv...

Glömde så klart att ta några fler bilder den dagen...

Maten dukades fram och det blev dags att leta reda på barnen, men de höll sig i närheten så det var ganska så lätt, Jacob hade också dragit till Mickan och satt och lekte i vardagsrummet bland alla bollar och andra leksaker!

Vi åt och umgicks en stund innan vi strax innan 20.00 begav oss hemåt, ja vad vet jag, klockan kanske hann bli mer också innan vi riktigt var på språng!?

Vi tog vägen över Vemdalen hem och väl hemma så fikade vi kräm och smörgås innan barnen åkte i säng! De somnade rätt snabbt och jag satte mig i soffan för att ge Towe välling.
När jag sen gick upp för att lägga henne så lade jag mig på sängen för att vänta tills hon somnade ordentligt och jag kan säga att det var inte bara Towe som somnade! När jag vaknade igen var klockan 02.00!

Jag gick ner för att kissa och borsta gaddarna och sen väckte jag Göran två gånger... men han blev kvar på soffan ändå... och Towe hon sov jätte bra hela natten! De andra barnen också för den delen!


Onsdag blev också lugn, vi åt frukost, Meja åkte till Cornelia och de andra var ute och lekte. Göran skruvade på Jonnas fyrhjuling,Towe sov i vagnen och jag solade, Jonna, satt vid datorn och tog det lugnt och Hilma och Melvin lekte i Saaben... Casper var så klart med Göran i garaget!

Vid 15.00 tiden åkte vi till hembygdsgården och fikade och jag tror det var uppskattat av alla, de som serverade fikat också!

På vägen hem stannade vi på Grindes för att handla lite och sen hem igen.
Det blev grillade hamburgare till middag och alla åt bra! Efter middagen, ja inte direkt efter men vid 19.25 tiden så packade vi badkläder och åkte för att hämta Meja innan vi åkte till badet.

Alla badade utom Göran, han passade Towe och sen kom även Susanne & co. Tony och Casper lekte på bra, de har nog kanske saknat varandra!

Det blev duscha och bastu och tvättning av alla barn innan vi åkte hem. Vi fikade smörgås och mjölk, stoppade barnen i säng och sen var det kväll igen...

Jag satt här vid datorn en stund eter att jag natta Towe, Göran somnade på soffan och strax efter 23.00 gick jag och lade mig... efter att jag fått meja att somna om efter att hon vaknat och gnällt som oftast...
Jag börjar bli ganska less på att hon vaknar och gnäller på kvällar och nätter, hon är inte riktigt vaken och det går knappt att få kontakt med henne, hon bara gnäller och just gnäll är ju bland det värsta som finns!!!

I alla fall somnade hon, jag försökte få liv i Göran, han kom upp efter en stund men gick ner igen då han inte kände någon ro att sova...

Towe vaknade vid 02.00 tiden, hon ville först ha tutte men det kom inte så mycket så då släppte hon bara och var inte alls intresserad...
Min blåsa var full så jag lade tillbaka henne i sängen, gick ner och kissade, Göran kikade på tv och jag gick upp igen.
Towe hade inte somnat men jag gav henne nappen och väntade ut henne och efter att ha gett henne den 4 gånger så somnade hon om och sov tills närmare 07.45!

Göran hade tänkt gå upp till oss där vid 02.00 men eftersom Towe var vaken så lät han bli...

Melvin kom upp under morgontimmarna och sov en stund hos mig, sen ville han kika på Pippi men han fick vänta tills 08.00 då jag klev upp efter att ha tuttat klart Towe. Då fanns det i alla fall mjölk!

Nu är klockan 09.46 och vi har fortfarande inte ätit frukost... Towe fick gröt förut och nu sover hon uppe i sin säng... de andra kikar på Pippi för andra gången men nu får de strax stänga av för jag är hungrig! Ska nog koka några ägg och sen blir det frulle!

Ja det var lite uppdatering från de senaste dagarna... har lixom ingen lust att blogga nu om kvällarna... men är det sommar så är det!

Puss puss♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus